• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 Decembrie , 2014

Moşul, ajutat de primarul Ovidiu Nemeş să le împartă cadouri copiilor

Copiii din mai multe grădiniţe din Sighetu Marmaţiei au avut parte astăzi de o surpriză. Moş Nicolae şi-a făcut apariţia încă de la primele ore ale dimineţii, încărcat de cadouri pentru cei mici, alături de el fiind prezent şi primarul oraşului, Ovidiu Nemeş, care a venit în ajutorul Moşului pentru a se asigura că toţi copiii au fost cuminţi şi vor primi daruri.

 

Cântece, poezii şi alte surprize au pregătit la rândul lor şi copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 8 din Sighetu Marmaţiei, pentru a-l întâmpina pe Moş Nicolae. Începând de vineri au fost distribuite cadouri în şcolile şi grădiniţele din Sighet.

„Este o acţiune pe care o facem de ceva ani pentru fiecare copil din ciclul primar şi din grădiniţele din Sighetu Marmaţiei, pentru că Moş Nicolae vine pentru ei în parteneriat cu Primăria Sighetu Marmaţiei, este o iniţiativă pe care am avut-o acum mulţi ani şi pe care ţin an de an să o continuăm pentru că atât eu, cât şi colegii mei din primărie simţim că trebuie să fim aproape de către cei care mâine vor fi prezentul, pentru că astăzi sunt doar viitorul acestei ţări, ai acestui municipiu, o nouă generaţie care va veni şi trebuie să crească alături de noi, frumos şi sănătos. Moş Nicolae vine în fiecare an pentru ei şi nu putea să lipsească nici în acest an”, a declarat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

 

După primirea cadourilor din partea Moşului, cei mici au fost încântaţi.

„Este o reacţie pe care o avem şi noi ca adulţi atunci când primim un dar, fie că este de la Moş Nicolae sau de la Moş Crăciun, eu încă mai cred în ei şi cred că şi dumneavoastră şi toţi cei care ne privesc la această oră mai credem în Moş Nicolae. Atunci când nu mai crezi în anumite simboluri pe care noi le avem, şi acesta este unul dintre simbolurile copilăriei noastre, nu o să mai ştim să comunicăm cu copiii noştri, nu o să mai ştim să mai fim aproape de ei, ne obligă şi ei să fim în continuare aceiaşi copii care am fost odinioară”, a adăugat primarul Ovidiu Nemeş.

Astfel de acţiuni vor avea loc în continuare, până când toţi copiii de grădiniţă sau din ciclul primar vor primi cadouri din partea Moşului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.