• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 Decembrie , 2014

Moș Crăciun, cel darnic şi bun

Moş Crăciun a ajuns în comuna Dumbrăviţa cu... avionul. Dar pentru că aparatul de zbor s-a stricat, a poposit la „fabrica de avioane” pentru reparaţii şi, mai mult, aici a găsit daruri pentru toţi copiii din comună, pe care le-a împărţit cu dărnicie şi bucurie săptămâna trecută, în preajma lui Moş Nicolae.

Astfel, ca în fiecare an, toţi preşcolari şi elevii din comună au fost vizitaţi de Moş şi s-au bucurat de darurile oferite de UAC Europe şi Asociaţia Nemus, dar şi de poveştile Moşului şi de întâlnirea propriu-zisă cu el. Moşul a avut câte o vorbă bună pentru toţi copiii, s-a pozat cu ei şi, la final, le-a promis că va veni şi anul viitor dacă vor fi cuminţi.

 

„Anul trecut când am fost la şcolile din Dumbrăviţa, exact când am ajuns acolo şi am sunat din clopoţel, a început să ningă. Au rămas copiii absolut înmărmuriţi. Povestea mea la Dumbrăviţa a fost că am venit cu avionul, că mi s-a stricat şi m-am oprit la fabrica de avioane şi până îmi repară ei avionul eu am venit cu cadouri. La care unul dintre copii zice: şi ai aterizat cu avionul acolo unde lucrează mama?”.

Moş Crăciun

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.