• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Iunie , 2022

Mondo Cane. Nerecomandat nepatrioților

În aceeași zi în care profesorul RUDAN era găsit aproape mort în apartamentul său din București (cu câteva zile înainte, el dezvăluise unor apropiați din SRI și DGIA că fusese de două ori amenințat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofițer KGB), iar generalul David H. Petraeus, comandantul forțelor americane din Afganistan, avea aproape aceeași soartă cu a profesorului român. Generalului american i se întâmpla asta deoarece, într-o conferință de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenței NATO în AFGANISTAN nu erau teroriștii. Ci uria­șele zăcăminte de Uraniu pur!
În Munții Khwaja Rawash, situați la nord de Kabul, dar și în Koh Mir Daoud, lângă Herat și Kharkiz, în provincia Khandahar, există cele mai mari zăcăminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România deține supremația mondială.
„Săracă țară bogată!”
„Toți îți vor binele! Nu-i lăsa să ți-l ia!!”
„Viața e grea; mai ales dacă ești prost.” John Wayne
„Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești.” (Părintele Arsenie Boca)
„La Roșia Montană metalul cel mai căutat nu este uraniul, wolframul, litiul ori cobaltul… ci aurul. Nu este vorba de un zăcământ de aur obișnuit, comun, măsurabil prin puritate, așa cum suntem obișnuiți în 18 sau 24 de karate. Este vorba de un zăcământ cu adevărat special, un zăcământ unic în lume… Ei bine, este vorba de AURUL MONOATOMIC. Probabil că unii dintre cititori, se întreabă ce este atât de special la el. Mărturisesc că la fel am interpretat și eu informația până când am aflat despre calitățile și, mai cu seamă, de proprietățile lui terapeutice, fără însă a le ignora pe cele militare!
Întâmplarea – dacă pot spune așa – a fost să cunosc un „om”, cetățean român, geolog de profesie, plecat din țară în urmă cu 40 de ani, stabilit în Toronto, aflat în vizită la o rudă din Brașov. „Omul” avea contract cu o companie canadiană, companie angajată de Gabriel Resurse, concesionarul terenurilor de la Roșia Montană, pentru studii și pros­pecții geologice privind straturile și componența solului. Într-o discuție pornită de la o temă IT... povestea a curs spre Roșia Montană și comorile locului. Fiind din fire sceptic, am crezut că vorbea doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul” văzând că…
nu-l iau în serios a scos din buzunar o cutie (cam cât una de chibrituri) din care a ales două „pietricele” de culoare galben-roșiatică nu mai mari dect o boabă de piper. Mi le-a pus în palmă și mi-a spus să strâng pumnul pentru un minut, apoi să-i spun ce simt. (Cu o zi inainte, urcasem pe munte și aveam o febră musculară aproape generală: spate, brațe, abdomen, gambe). La început… am luat-o ca pe o glumă, însă mi-am spus să-i fac „jocul”, îndemnat și de partenerii aflați la masa ce ]mi „șopteau” prin priviri să „merg înainte”.
Timp de 10 secunde nu am simțit nimic… apoi, am simțit o vibrație („omul”, care mă privea atent… zâmbi cu subînțeles și mă întreba: „Simți!… Nu te speria. Lasă-l să lucreze!”) Cei de la masă mă priveau ciudat, doi dintre ei bufnind în râs chiar. După aproximativ un minut, am deschis pumnul și am pus cele două bobițe pe masă. „Omul” mi-a spus: „Acum ești energizat. Fluxul energetic este stabilizat și te vei simți...cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost că scăpasem de febra musculară și simțeam un plus de energie prin tot corpul. Întrebându-i pe cei doi amici ai mei de ce i-a bufnit râsul... aceștia mi-au spus: trebuia să te vezi, ți se ridicase tot părul de pe brațe și cap în sus de ziceai că ești băgat la 220.
„Omul” s-a ridicat de la masă,
ne-a salutat și ne-a urat drum bun la întoarcerea acasă… Înainte de a pleca, l-am întrebat ce erau cele două „pietricele”. Mi-a răspuns șoptit, aplecându-se la ureche... tinere, este AUR MONOATOMIC și singurul loc din această lume în care se găsește este la Roșia Montană. Asta vor să extragă de acolo!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.