• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Octombrie , 2018

Ministrul transporturilor invitat în fața Comisiei de transporturi din Camera Deputaților

Într-un interviu acordat unui post de televiziune național, deputatul PSD Marius Sorin Bota a declarat că a transmis, împreună cu președintele Comisiei de transporturi din Camera Deputaților, o invitație domului
ministru Șova pentru a da explicații în fața Comisiei cu privire la celebrul Ordin de modificare a condițiilor de relicențiere a traseelor în transportul public interjudețean.

„În opinia mea, liberalizarea transportului public interjudețean este înțeleasă greșit de către actualul ministru. Am avut o discuție, la un moment dat, în interiorul partidului de care domnia sa nu a ținut cont și a dat drumul la Ordin așa cum a considerat dânsul că înţelege să facă liberalizarea transportului public (la fel cum au făcut alții privatizarea în România a ceea ce, probabil, nu trebuia privatizat). Nu suntem de acord cu acest Ordin în forma actuală. În acest sens conducerea Comisiei de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților a adresat domnului ministru o invitație pentru a discuta politici publice de transport, deoarece în acest caz suntem în situația de a discuta politici publice de transport pe termen mediu și lung”, a declarat deputatul Marius Sorin Bota.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.