• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 03 Decembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Iunie , 2023

Medici și asistenți medicali din Ucraina -specializați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

 La finalul lunii mai, a fost organizat de către Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare un curs de specializare la care au fost invitați medici și asistenți medicali din cadrul Spitalului Clinic Central din orașul Ivano-Frankivsk, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina.

Cursul intensiv a cuprins prezentări, sesiuni practice și discuții privind medicina de urgență. La finalul cursului, s-au acordat certificate de participare cu credite din partea conducerii SJUBM, precum și un manual de prim ajutor utilizat de SMURD.

Oaspeții din Ucraina au vizitat secțiile Bloc Operator și A.T.I din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare și au desfășurat activități practice cu colegi din cadrul departamentului ISU SMURD.

La finalul lunii iunie, o delegație din partea SJUBM, se va deplasa la Spitalul Clinic Ivano- Frankivsk, ocazie bună pentru discutarea proiectelor transfrontaliere RO.H.UA, a calendarului de activități pentru anul în curs, precum și identificarea de proiecte pentru acordarea de ajutoare umanitare.

Un proiect transfrontalier între spitalele județene din Ucraina și România poate contribui la îmbunătățirea asistenței medicale în regiune și la schimbul de experiență între profesioniștii din domeniul medical.

 

Manager,

Oros George Alexandru

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.