• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Aprilie , 2014

Master Planul pe Transporturi

Senatorul PSD, Sorin Bota, consideră că Master Planul pe Transporturi este un document mult prea important, încât actualul ministru al transporturilor şi fostul ministru să îşi permită să se denigreze reciproc referitor la situaţia în care se află acest document.

 

„Din punctul meu de vedere, Master Planul pe Transporturi trebuie să fie realizat cât mai repede şi să ţină cont de politicile internaţionale din domeniul transporturilor, de tratatele internaţionale la care ţara noastră este parte şi, sigur, de priorităţile României şi stadiul infrastructurii din acest moment.

Ar fi foarte bine dacă la finalizarea acestui document s-ar face o discuţie cu toate formaţiunile politice, care să poată lua act de Master Planul pe Transporturi şi chiar să contribuie la finalizarea lui, astfel încât să nu existe comentarii şi obiecţii care să ducă la anularea lui în timp.

Trebuie neapărat să se asigure continuitatea în ceea ce priveşte realizarea investiţiilor din domeniul transporturilor. Nu în ultimul rând, acest document trebuie să fie finalizat exclusiv de către specialiştii din domeniu”, a relatat senatorul Sorin Bota.

 

Cabinetul senatorului Sorin Bota

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.