• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 26 Februarie , 2016

Maramureşul – gazdă bună la Târgul de Turism al României

În perioada 25-28 februarie, Centrul Expoziţional Romexpo – Bucureşti găzduieşte Târgul de Turism al României, manifestare dedicată prezentării celor mai importante şi atractive destinaţii turistice din ţară şi străinătate.

 

Maramureşul este reprezentat de o delegaţie formată din angajaţi ai Serviciului de Turism şi Promovare a Judeţului din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, din artişti ai Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania”, dar şi din reprezentanţi ai operatorilor în domeniul turismului. Amenajat sub forma unui interior de casă tradiţională, standul Maramureşului a fost primul vizitat  de delegaţiile oficiale prezente la deschiderea festivă a manifestării, care a avut loc azi în jurul prânzului. Conform tradiţiei, oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare şi au fost invitaţi să guste din pălinca maramureşeană. N-au lipsit nici muzica şi dansul, elemente care constituie unul dintre cele mai importante puncte de atracţie pentru turiştii care doresc să viziteze Maramureşul.

 

Dacă prima zi a fost destinată delegaţiilor oficiale, participanţii susţin că, începând de mâine, se aşteaptă la un mare aflux de vizitatori. Cei care vor trece pragul casei maramureşene amenajate la Romexpo vor putea afla, din materialele puse la dispoziţie de participanţi, care sunt locurile de vizitat în Maramureş şi care sunt motivele pentru care merită să viziteze judeţul nostru.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.