• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Mai , 2021

Maramureșul a devenit destinație ideală și pentru estetica mașinilor de lux

Datorită unei inițiative inedite de afaceri, ce aparține unui tânăr din Berbești, Maramureșul a devenit destinația ideală pentru cei care vor să-și aducă un plus estetic mașinilor de lux. Zilele trecute, a venit în Maramureș vloggerul Andy Popescu, iar prezența lui a creat o mobilizare fără precedent în rândul iubitorilor de mașini.


Maramureșul este ce­lebru în întreaga lume pentru cultura lemnului, bisericile UNESCO, artă, tradiții, gastronomie etc., însă, mai nou, îi crește notorietatea și datorită unui domeniu la care mulți nu s-ar fi gândit: estetica mașinilor de lux. Dar, hai să vedeți cum s-a ajuns până aici.
Marius Rednic este un tânăr din Berbești, în vârstă de 25 de ani, care a avut, încă de mic, pasiune pentru mașini. La 18 ani, a decis să facă „altceva” decât cei din familie și din jur, așa că analizând nevoile de pe piață, a urmat mai multe
cursuri de specialitate pentru a monta folii de protecție pe geamurile mașinilor. În prima fază,
și-a deschis un atelier de profil în Berbești și, în scurt timp, s-a orientat spre un segment de nișă din acel moment, dar care s-a dovedit un pas de bun augur. Mai exact, Marius Rednic a devenit importator de folii auto profesionale și a început să colanteze mașini. Din 2018, este unic importator TeckWrap, și, totodată, importator unic Exo shield (folie de protecție pentru parbriz împotriva ciobiturilor). Pe înțelesul tuturor, colantarea auto este similară cu revopsirea auto, iar datorită materialelor profesionale folosite se dovedește a fi chiar mai rezistentă decât vop­seaua auto, cu garanție în acest sens. În plus, spectrul și diversitatea în materie de estetica ma­șinilor sunt mult mai extinse decât în cazul vopsirilor clasice. Afa­cerea lui Marius Rednic a luat un asemenea avânt încât i s-a dus faima și, datorită numărului mare de solicitări, în octombrie 2019,
și-a deschis cel de-al doilea atelier auto, de această dată în Baia Mare, iar de curând a deschis un alt ate­lier în Oradea. A ajuns să aibă 14 angajați care nu doar colantează mașini, ci montează și folii omologate pe geamuri (pentru protecție solară), fac atât polish profesional, cât și aplică protecție ceramică pe caroserie sau se ocupă de curățare interioară profesională pentru mașini. Serviciile oferite de atelierele lui Marius Rednic i-au convins pe numeroși iubitori de mașini din țară și străinătate să vină aici și niciunul nu a ratat ocazia să viziteze și Maramureșul. Ca o curiozitate, acum are în lucru colantarea unei mașini de lux aduse din Austria. Rednic ne-a mărturisit că nici el nu se aștepta ca afacerea lui să aducă, indirect, plus de notorietate turistică Mara­mu­reșului.
Zilele trecute, a sosit în Baia Mare vloggerul Andy Popescu, un tânăr extrem de cunoscut datorită postă­rilor sale pe segmentul mașinilor de lux. Vloggerul a venit special în atelierul lui Marius Rednic pentru a-și alege culorile pentru o mașină Tesla, un Lamborghini și un Corvette, știind că „Rednic ProDetailing” (așa se numește atelierul lui Marius Rednic) este cel mai mare atelier profesional de colan­tări auto din nordul României. Surpriza a fost că vloggerul a făcut o postare pe internet că este la atelierul de colantări auto din Baia Mare și, în scurt timp, curtea s-a umplut de iubitori de mașini care au venit să-și facă poze cu Andy Popescu.
Cei care-l urmăresc pe vlogger, dar și ceilalți iubitori de mașini care vor intra pe pagina de Facebook Rednic ProDetailing sau pe canalul de YouTube, vor avea posibilitatea să vadă, în zilele următoare, și filmarea realizată de Andy Popescu pe serpentinele din Munții Gutâi, la volanul mașinii lui Marius Rednic, un Nissan 350Z. Și, uite-așa, Maramureșului îi crește potențialul turistic și notorietatea și prin filmulețe dedicate iubitorilor mașinilor de lux.

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.