• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Martie , 2018

Mă tot mir / Prigoniți și betege

Niște deputați și senatori udemeriști au depus, cred că anul trecut, la Senat, un proiect de modificare a Codului de pro­cedură penală astfel încât persoa­nele judecate care fug din țară să nu mai poată fi judecate. Pe cale de con­secință, nici nu vor mai putea fi condamnate. Derbedeii ăștia au încercat să-l scoată cumva pe infractorul Marko Attila, fugit între timp în Ungaria. Fugitul ăsta a fost deputat, după cum deputați au fost și alți infractori ude­me­riști, condamnați de diferite instanțe: Kerekes Karoly, Mate Andras Levente, Arpad Pal și Olosz Gergely. Lista e mai lungă, dar nu prea am io ținere de minte la numele fino-ugrice. Legea asta le-ar fi venit de minune împuțiților ăstora, că nu durează mult până treci în țara vecină și prietenă, unde o dai pe goarnă că ești opresat politic pe criterii etnice și ceri azil politic. Mânca-i-ar azilul!
Ca să nu creadă cineva că io promovez discriminarea, răcnesc din toți bojocii că și unor derbedei români de tipul Sebastian Ghiță sau Radu Mazăre le servea legea asta. Muierile, că și ele-s oameni, beneficiază deja de situația asta provocată de fugitul de instanță, cu sau fără lege. Nuți și cu Bica, care-s fix în Costa Rica, nu s-au prezentat în fața instanței, la termenele fixate în dosarele în care sunt judecate, pentru că din cauză de probleme medicale.
Avocatul Alinei Bica a prezentat două documente medicale și a explicat că Bica se află în imposibilitatea de a se prezenta la termen, pentru că i s-ar aduce atingere vieții private. Ce-i drept, dacă te leagă și te saltă cu mas­cații ca să te ducă la pușcărie se cheamă că viața ta privată a fost atinsă pe ici, pe colo, în locurile esențiale.
Nuți Udrea, despre care am aflat cu mare emoție că-i gestantă cu doi ge­meni, n-a venit nici ea la judecată. Avocatul ei, coincidență, a prezentat ceva înscrisuri în instanță pentru a demonstra că nu se poate prezenta la termenul din dosar tot din cauză de probleme medicale. Cică Elenuța a pierdut unul dintre cei doi gemeni cu care a fost însămânțată artificial, că am înțeles că gagiul ei, fost futomodel la Cătălin Botezatu, n-a fost stăpân și a dus-o la ceva montă in vitro. Udrea zice că a pierdut un geamăn din cauză că a călătorit, a făcut mișcare și a cărat bagaje. Păi, nu mai bine rămânea acasă și stătea șase ani la nemișcare? Și chiar dacă pierdea un geamăn, se găsea vreun gardian milos să-i pună altul la loc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.