• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Septembrie , 2015

Mă tot mir / O imagine şifonată

Băi, fraţilor, de când cu valul ăsta islamic care a început să se reverse peste Europa, am realizat cât de proastă e imaginea României în lume. Ştiam mai de mult că nici un american nu ştie unde e situată România, da’ americanii nu tare sunt de luat în calcule d-astea, că mâncătorii de hamburgări nu ştiu nici că Europa e continent şi nu ţară. Am mai cunoscut nişte europeni mai din Vest care refuzau cu vehemenţă ideea de a vizita, chiar şi pentru doar câteva zile, România. Io nefiind aşa de exclusivist, le-am vizitat ţările lor, care mi-au şi plăcut.

 

Da’ nu asta e marea problemă. Că nu vor occidentalii să ne viziteze nici măcar după ce Udrea a lansat treaba aia cu frunza pot să înţeleg. Pentru că noi n-avem drumuri ca ale lor, nici somonul nu creşte la noi, cu trufele stăm aproximativ şi şampania nu-i produs românesc. În plus, plaja noastră nu-i curată şi ţâganii le fură portofelele, aparatele de fotografiat, roata de rezervă şi celularele. Nici pentru turismul sexual nu merită să se deranjeze să vină până aici, pentru că foarte multe curve sunt deja la ei.

Nasol e că imaginea României e şifonată şi în ţările cele mai de căcat din lumea asta. Ieri, de exemplu, dintre refugiaţii islamici aflaţi pe undeva prin Serbia, unul afgan şi unul somalez au afirmat că ei îşi doresc o viaţă mai bună şi, ca urmare, nu îşi doresc nicidecum să ajungă în România, neluând în calcul nici măcar posibilitatea simplei tranzitări a iubitei noastre patrii.

Aicea deja m-am enervat. Adică vine ăla din Somalia, cea mai săracă şi mai nenorocită ţară din lume, după Burundi, Congo şi Liberia, şi-i pute România? Le mor copii de foame cu sutele de mii în ţara aia jegoasă şi lui nu-i place România? Or fi Ponta, Dragnea, Blaga şi ăilalţi nenorociţi care ne guvernează nişte politicieni jegoşi, da’ Somalia există ca stat doar de iure, aflându-se în incapacitatea de a se organiza ca stat cu Parlament, Guvern şi justiţie. Până de curând erau nomazi şi habar nu aveau ce-i aia baie, da’ acuma le put oraşele româneşti.

 

Ălalaltul, afganul, vine şi el dintr-una dintre cele mai sărace ţări ale lumii, da’ tot cu pretenţii. Amândoi islamici, ca urmare foarte democraţi, visează la o ţară foarte democratică, în care aibă asistenţă socială la fel de democratică şi-n mod democratic să-şi ia mai multe neveste care să-i spele-n cur şi să nu cârâie în faţa lor. Dacă nici ăştia nu ne vor, e de rău!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.