• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Iunie , 2017

Mă tot mir / Jocuri cu bile

Lui Dragnea au început să-i tremure izmenele pe el, taman acuma, când ne-a lovit căldura. Speriat că slugăii din PSD ar putea să defecteze, Drag­nea era cât p-aci să defecheze, ieşind din această situaţie împuţită prin or­dinul pe care l-a dat înaintea votării moţiunii de cenzură: slugile din PSD să voteze cu bilele la vedere. Prea ple­catele scursori pesediste s-au conformat, fiecare după puterea sa de în­ţelegere a situaţiei. Vreo câţiva inşi chiar s-au descheiat la prohab, în vre­me ce vajnicele femei pesediste au pus-o repede de o şedinţă ad-hoc într-una din buzâle Parlamentului, pentru a se lămuri că adică cum să voteze şi ele cu bilele la vedere dacă nu le au...
Marea problemă a lui Liviu e că me­ciul ăsta nu este încă jucat. După ce a trecut de nivelul ăsta, vin altele, superioare, unde bilele s-ar putea să nu-i ajungă, indiferent dacă pesedeii o să şi le arate ori ba. De aia zic unii că Dragnea are bilele prinse în meng­hi­nă şi manivela o manevrează un­gurii şi alte minorităţi, că şi ei au bile care contează în jocul ăsta.
Cel mai mare risc la jocul ce se desfă­şoară încă îi vizează, paradoxal, nu pe ăia care-l joacă, ci pe ăia care au votat ca proştii şi acuma stau ca proştii şi asistă la meciul dintre proş­tii pe care i-au votat. De vreo câteva săptămâni nu se face nimic în ţara asta, urmează încă vreo câteva săptă­mâni în care se va face tot nimic, vremea trece, ei se fac că ne conduc, noi ne facem că muncim, frecăm bilele şi menta de-amboulea şi ne specializăm în jocuri cu bile, că har Domnului, sunt destule: pétanque, biliard, snoo­ker, bowling, pachinko, flipper, golf, ping-pong şi pelotă, plus alea de stai numa-n fotoliu ca boul pe coadă şi spargi bile la Zuma, Frizzle Fraz, Booble Shooter Saga, Crash Boom Bank ori Blob’s Story 2.

Dragnea ne-a spus că nu a dorit să ajun­gem în această situaţie şi că-şi ce­re iertare românilor pentru greşeala de a-l propune premier pe Grindeanu, ceea ce mie mi s-a părut, din nou, nefiresc, un fel de lucru făcut
de-a-ndoa-selea, fără noimă şi fără logică. Poate că aşa o fi firesc în logi­ca pesedeului, să facă lucrurile in­vers, cam cum e biliardul prin com­paraţie cu sexul, unde bilele se bagă în gaură şi nu chestia aia mai lungă şi mai tare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.