• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Octombrie , 2014

Lunea Artelor. Recital pop-rock cu Make

Luni, 27 octombrie, de la ora 19.00, în Foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, va avea loc cel de-al cincilea eveniment din seria Lunea Artelor din această toamnă. Este vorba despre un recital pop-rock, susţinut de Make, interpret care are în spate 30 de ani de carieră muzicală, din care nu au lipsit colaborări cu artişti ca Narcisa Suciu, Paula Seling şi Mircea Rusu. În program: coveruri ale unor piese cunoscute din repertoriul Sting, Michael Bolton, Barry White, Michael Buble, Mike and the Mechanics ş.a.

 

Make (Marcel Mîrza) are 47 de ani şi este absolvent al Şcolii Populare de Artă. Cântă de 30 de ani, mulţi dintre aceştia fiind petrecuţi pe scene alături de Narcisa Suciu, Paula Seling şi Mircea Rusu. În anul 2006, a participat la semifinala pe ţară a Eurovision, cu piesa etno „Lumea”.

 

Împreună cu BMG, a scos pe piaţă, în anul 1997, un album de rock progresiv intitulat „Seven Steps”. Cu piesa „Dacă vrei”, Make apare pe unul dintre discurile Narcisei Suciu. Este, nu în ultimul rând, textier, scriind texte de muzică uşoară pentru copii şi nu numai.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.