• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Octombrie , 2017

Liberalii maramureşeni vor Aeroportul băimărean funcţional

La mijlocul săptămânii trecute a avut loc o conferinţă de presă susţinută de preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan. Liderul liberal a fost singur în faţa ziariştilor băimăreni şi a prezentat câteva dintre preocupările liberalilor pe politica naţională şi din administraţia maramureşeană.

O conferinţă de presă mai scurtă, dar PNL Maramureş este singurul partid care mai ţine astfel de activităţi prin care cetăţenii sunt informaţi de modul în care este derulată agenda politică a partidului preferat în opţiuni electorale.
Social-democraţii trimit periodic comunicate de presă, dar restul partidelor nu au mai ieşit deloc în spaţiul public. Unele sunt chiar la guvernare!

Ionel Bogdan a venit cu o oarecare întârziere, dar ziariştii băimăreni sunt obişnuiţi. Liderul liberal a prezentat câteva concluzii cu privire la cele opt luni de guvernare PSD-ALDE.
„Vedem că bâlbele continuă şi nu avem nicio speranţă că lucrurile se vor în­drepta. În continuare se merge pe ideea că dăm cu o mână, luăm cu trei”, a spus Bogdan. El a făcut referire la taxa de solidaritate de 2% de care s-a vorbit în ultimele zile.
„Ministrul Misa a spus că este o directivă europeană cu privire la această taxă de solidaritate, dar noi nu am găsit aşa ceva în Europa. Nu este decât o nouă modalitate de a aduce bani la buget”, a spus Ionel Bogdan. Acesta a mai făcut referire şi la PNDR doi, programul prin care în Maramureş ar trebui să vină foarte multe fonduri pentru proiectele localităţilor maramu­re­şene. Preşedintele PNL Maramureş speră că aceste fonduri promise există şi vor ajunge în nord!

Legat de problemele judeţene, liderul liberal a amintit de situaţia Aeropor­tu­lui Internaţional Maramureş.
„Am văzut reacţia cu privire la Aero­portul Internaţional Maramureş. Noi am atras atenţia în repetate rânduri că în felul în care se lucrează şi s-a implementat acest proiect, nu vedem cum, în acest an, el va fi pornit. Ni s-a spus de multe ori că nu ştim ce vorbim! Acum, s-a anunţat că va fi anul viitor datorită acestui aviz negativ dat de Ministerul de Justiţie. Ei mai spun că o lege ar fi necesară şi să fie propusă de parlamentarii de Maramureş pentru a fi trecut terenul respectiv la Aeroport!
Avem doi miniştri şi trei secretari de stat! Ce folos are Maramureşul cu atâţia demnitari? Şi preşedinte de CJ din arcul puterii şi consilieri judeţeni? Nu sunt în stare să treacă proiectul acela!”, a spus liderul liberal maramureşean.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.