• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Octombrie , 2016

Liberalii maramureşeni şi colaboratorii

Liberalii maramureşeni s-au adunat la Millennium, în Baia Mare pentru o nouă conferinţă de presă de la care nu este bine să lipseşti deoarece „nici nu ştii ce ai să pierzi” ce pare noul slogan al liderului liberal Mircea Dolha. În sala mare de şedinţe au fost aranjate câteva rânduri de scaune, pe partea din faţă, de-o parte şi de alta a unui mare pupitru pe care scria „Coaliţia pentru Baia Mare”. În sală pustiu, nici urmă de liberali, de cei din coaliţie.

 

După vreo 15 minute şi după ce ziariştii s-au plictisit aşteptând, au apărut şi politicienii. Ca un fel de precursor a fost domnul Marian, cel care a adus un pupitru micuţ, micuţ pe care nu scria nimic, dar care aparţinea liberalilor.

Acesta micu’ ajungea cam până la marginea de jos a pupitrului Coaliţiei. Marian s-a chinuit un pic să bage micul pupitru lângă marele pupitru. După sforţări, au apărut şi politicienii. Mircea Dolha şi Marinel Rob, consilieri liberali, primari liberali şi încă doi membri ai Coaliţiei. Mircea Dolha a luat cuvântul şi a spus câteva lucruri importante pentru liberali.

În primul rând s-a spus că, în termen de cinci zile, cei din Coaliţie vor alege persoana ce va candida pe primul loc la deputaţi sau senatori, pe listele liberale maramureşene. Aşa cum a fost semnat protocolul între cele două entităţi. Marinel Rob a semnat acolo adeziunea la liberali.

 

Primarul interimar a vorbit, ca de obicei, scurt şi încet. Cei doi au subliniat că cei din Coaliţie vor rămâne în Coaliţie, făcând referire la consilierii locali şi cei judeţeni.

S-a tot spus că este un protocol de colaborare şi nu o alianţă.

A doua informare din categoria „nu e bine să o pierzi” a fost că filiala UNPR Baia Mare a trecut cu „căţel şi cu purcel” la PNL. Cum s-a întâmplat şi cu organizaţia Maramureş a UNPR. În cea mai mare parte.

Au vorbit despre subiect noii veniţi şi Mircea Dolha. Desigur, numai lucruri de bine. Adică cuvinte ce te pun pe gânduri: încredere, loialitate, cinste, muncă, realizări… ce mai, să tot faci parte din filialele de partid respective.

După această prezentare, Dolha a mai spus că parlamentarii ce au votat altfel decât le-a cerut partidul vor fi puşi în discuţia organizaţiei judeţene.

 

 

A doua informare din categoria „nu e bine să o pierzi” a fost că filiala UNPR Baia Mare a trecut cu „căţel şi cu purcel” la PNL. Cum s-a întâmplat şi cu organizaţia Maramureş a UNPR. În cea mai mare parte.

 

Au vorbit despre subiect noii veniţi şi Mircea Dolha. Desigur, numai lucruri de bine. Adică cuvinte ce te pun pe gânduri: încredere, loialitate, cinste, muncă,  realizări… ce mai, să tot faci parte din filialele de partid respectiv.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.