• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Iulie , 2017

Liberalii maramureșeni critică PSD

Liderul liberalilor maramureșeni s-a referit la câteva probleme generale. În primul rând a vorbit despre guvernarea PSD.

”Ne aflăm în fața unei guvernări ”0.0”. Este numit astfel pentru că, după șase luni de guvernare avem investiții la cel mai jos nivel din ultimii zece ani. Avem absorbția fondurilor europene aproape de zero. În acest ritm vom ajunge ca în 2020, când tragem linia, să avem un grad de atragere a fondurilor euro­pene de doar 50%, în timp ce Bulgaria, Polonia și alte țări reușesc să absoarbe fondurile europene în totalitate. Parcă e un blestem pentru noi! Nu reușim să facem investiții, nu atragem fonduri europene!
Toate guvernele formate în jurul PSD lucrează în același fel, iar rezultatele sunt dezastroase.
În campania electorală PSD a vorbit despre locuri de muncă, despre investiții, despre viitorul luminos al națiunii, că va curge lapte și miere.
Acum, după tot acest parcurs se vede că în noul program de guver­nare lipsesc o grămadă din preve­deri, de puncte ale programului de guvernare.
Practic, PSD joacă la ruletă viitorul acestei țări.
Este schimbat peste noapte, nu mai sunt diverse măsuri sociale și pentru reducerea fiscalității. Mai de grabă, vor să reintroducă diverse taxe și vor să găsească bani pentru a-i aduce în zona de salarii și pensii.
Din punctul de vedere al PNL este un mod de lucru absolut criminal, pentru această țară. Să fie doar 4% nivelul investițiilor în primele cinci luni! Inacceptabil!”, a spus Ioanel Bogdan.
Intrând în problematica județului, Marinel Kovacs a vorbit despre proiectul cu managementul deșeu­rilor, dar și despre Aeroport.
Unele idei interesante, altele bune pentru o campanie electorală în care un partid critică tot ce face alt partid.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.