• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 26 Aprilie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Martie , 2017

Liberalii din Sighet, în război!

Liberalii Maramureșeni sunt, din nou, pe picior de război. De această dată miza e organizația din Sighetu Marmației. Recent, aici au avut loc schimbări în conducerea filialei sighetene. Biroul Politic Județean al PNL Maramureș, după ce conducerea partidului a decis numirea altor liberali în conducere, a schimbat și în municipiul Sighet conducerea organizației.

 

 

Daniela Ivașcu, președinte interimar, și Biroul Politic local au fost înlo­cuiți de către consilierul județean Anișoara Mihali, președinte interimar și un alt BP. Noua conducere este formată din Ionuţ Mihalca, Petre Tomşa, Vasile Mih, Alexandru Oros, Liliana Vârsta, Petre Moiş, precum şi din liderii li­berali Marius Voinaghi, Maria Kor­mos, Adrian Danci şi Vasile Bodnar.
„Misiunea mea e una singură şi foar­te clară, aceea de a organiza ale­geri statutare şi corecte în organizaţia PNL Sighet. Cred că e timpul ca toţi să ne unim pentru binele orga­ni­zaţiei, să punem deoparte orgoliile, contestările bazate doar pe autoritatea interimariatului sau a numirii de către un preşedinte interimar demisionat”, a spus Anișoara Mihali.
Dar lucrurile nu s-au calmat în or­ga­nizație. La mijlocul săptămânii, gruparea Ivașcu, cei schimbați, au reclamat situația la București și Baia Mare.
„Constatăm cu îngrijorare că se încearcă fraudarea alegerilor și încăl­carea flagrantă a Statutului PNL, demersul Comisiei de Organi­zare a Alegerilor venind în urma anunțului făcut de doamna președinte PNL Si­ghet, Onița-Ivașcu Daniela, de a candida la președinția PNL Maramureș, precum și faptul că aceasta a semnalat conducerii județene faptul că există nereguli financiare”, se arată, printre altele, în scrisoarea trimisă conducerii PNL.
În timp ce PSD defilează prin Mara­mu­reș și își consolidează statutul de principal partid, cei din PNL sunt o palidă apariție a ceea ce a fost odată liberalismul în nord.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.