• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 18 Noiembrie , 2014

Lecţia de democraţie. Vă mulţumesc!

Aceste alegeri prezidenţiale au fost un punct de cotitură în democraţia românească în care poporul a arătat că este şi trebuie să rămână suveran. Mă bucur că românii au dovedit că cetăţenii sunt cei care consolidează democraţia, prezentându-se în număr mare la alegeri, arătând responsabilitate faţă de comunităţile lor şi o voce puternică auzită în Baia Mare, Maramureş, în ţară si în toată Europa. Aţi demonstrat că suntem uniţi!

EROII sunt cu adevărat românii din diaspora care au făcut numeroase sacrificii pentru a-şi exercita dreptul la vot. Ţin să îmi cer scuze faţă de aceştia şi faţă de familiile lor, pentru organizarea defectuoasă din anumite localităţi, întrucât costurile acestui proces electoral trebuiau să fie minime şi egale pentru toţi cetăţenii români cu drept de vot. 

Respect alegerea pe care România şi românii au făcut-o şi îmi doresc, tot din respect faţă de comunitatea în care trăiesc, şi faţă de toţi cetăţenii, ca încrederea şi speranţele cu care a fost creditat viitorul Preşedinte să fie împlinite. Acum se impune ca toată clasa politică să colaboreze pentru interesul naţional, pentru echilibrul instituţional, pentru pacea socială, pentru bunăstarea dumneavoastră.

 

Personal, VĂ MULTUMESC tuturor pentru lecţia de democraţie, deoarece, indiferent de rezultat si opţiune, aţi arătat lumii că sunteţi mândri că sunteţi români!

 
 
Florin Tătaru

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.