• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Octombrie , 2018

La Zilele Regio, Consiliul Județean Maramureș a primit Premiul I pentru proiectul „Reabilitare Drumul Nordului”

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord - Vest a organizat, la Centrul de Cultură Urbană din Cluj-Napoca, Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, în perioada 24-25 septembrie, ediţia 2018 a Zilelor REGIO, eveniment dedicat Progra­mului Operaţional Regional. La eveniment au fost prezenți peste 100 de invitați din întreaga regiune. În prima zi, 24 septembrie, beneficiarii REGIO au fost premiați și încurajați la ,,început de drum” în implementarea proiectelor lor, cu premii și diplome, criteriul de bază fiind contractele semnate precum și specificul acestora.

Consiliul Judeţean Maramureş a primit Premiul I pentru proiectul „Reabilitare Drumul Nordului - Maramureş, etapa I”, proiect cu valoarea cea mai mare a grantului din Regiunea Nord-Vest: 231.320.508,45 lei. Finanțarea neram­bursabilă este de 191.981.000,00 lei. Proiectul a fost depus pe Axa prioritară 6 Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de investiţii 6.1. Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională. Obiectivul general al proiectului „Rea­bilitare Drumul Nordului” este creş­terea gradului de accesibilitate a locuitorilor orașului Șomcuta Mare și a comunelor Ariniș, Gârdani, Fărcașa, Ardusat, Satulung, Remetea Chioa­rului, Coaș, Copalnic Mănăștur, Oarţa de Jos, Sălsig, Băseşti și Șișești din județul Maramureș, situate în proximitatea reţelei TEN-T. Consiliul Judeţean Maramureş a fost reprezentat la acest eveniment de consilieri din cadrul Serviciului Promovare Proiecte, Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte.

După acordarea premiilor şi descrierea celor mai importante proiecte, a avut loc prezentarea noilor instrumente online inovatoare, Platforma de Mo­nitorizare REGIO și Platforma Regională de Investiții, inițiate de ADR Nord-Vest. Scopul Platformei este de a simplifica munca echipelor de proiect şi a fluxului de implementare a pro­iec­telor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.