• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 27 Noiembrie , 2018

Jenant, mișeilor! / My way

E ciudat să scrii despre presă într-o pe­­rioadă în care un cont de Facebook e mai citit decât Emi­nescu, în care lumea nu citește, ci dă „scroll” și în care nu aprofundăm, ci parcurgem. Numai că, sincer, nu ne-am gândit niciodată la asta atunci când am scris un articol. Și nici nu ne-a păsat dacă titlul pus la un articol sau subiectul „vinde”, ci ne-a păsat dacă contează și, mai ales, pentru cât timp. GAZETA de Maramureș are îndrăzneala de a face un pariu cu timpul.
Ieșind din „moda vremurilor”, noi ne încăpă­țânăm să demonstrăm că lu­crurile care contează au rămas la fel. Și, mai ales, „sita” care le cerne. După 16 ani, ne putem mândri cu multe lucruri, dar cred că cel mai important e faptul că am rămas loiali valorilor în care credem. GAZETA a rămas loială cititorilor și, mai ales, sieși. Noi n-am vrut să „ardem etape”, nici să dăm boom-uri; am vrut, asemeni maramureșenilor au­tentici, să construim durabil, tihnit și onest. Să stăm drepți în fața trecutului și viitorului, pentru că, în prezent, facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a schimba în bine lumea în care trăim.
Pentru noi, GAZETA de Maramureș nu a fost niciodată un simplu ziar sau un simplu loc de muncă. Este și a fost o datorie de onoare. 16 ani înseamnă multe: realizări, bucurie, efort, nervi, frustrări, curiozități și, peste toate, mândria că am reușit, și nu oricum, ci în felul nostru.

Brâncuși spunea că, pentru a putea să zbori, ai nevoie de echilibru. Altfel nu te poți înălța și nu poți atinge nicio înălțime. Echilibrul nostru a fost dat întotdeauna de dra­gostea de Dumnezeu, Țară și morală. Nu ne-am subordonat modei editoriale, tendințelor sau vremurilor, ci propriei conștiințe. Rădăcinile noastre sunt fixe, pentru că valorile noastre nu se schimbă, nu se negociază și nu se înlocuiesc. Și de aceea, de 16 ani, experimentăm zborul.

P.S. Un „Mulțumesc” până la cer oamenilor GAZETEI, cititorilor și colaboratorilor care au făcut posibil acest proiect de suflet.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.