• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Noiembrie , 2015

Jenant, mişeilor! / 13

Este acea dată, singura din an, când rubrica asta ar trebui să se numească altfel. Pentru că, în 25 noiembrie, GAZETA de Maramureş împlineşte 13 ani. Un număr pe care l-am considerat mereu a fi norocos, dar acest 13 are ceva în plus. Prea obişnuiţi să trăim pe „repede înainte” şi să programăm mereu un „mâine” ca şi cum el e obligatoriu să existe, uităm prea des să preţuim timpul şi pe cei care se scurg odată cu el.

Anul acesta am împlinit 32 de ani, vârsta la care mama mea a murit. Poate de aceea am învăţat, sper, să apreciez mai bine oamenii şi timpul şi să nu le mai iau ca o „normalitate” faptul că există. Vorba lui Steinhardt, normale sunt neantul, deşertul, nimicul, restul, tot ce e peste, tot ce prinde viaţă şi se dezvoltă e extraordinar. „Normal” ar fi fost, probabil, ca GAZETA de Maramureş să nu existe. „Normal” ar fi fost ca, oricâtă pasiune ar avea pentru presă şi cuvântul scris, Dan Pârcălab să nu înfiinţeze şi dezvolte acest ziar, argumentând, logic, că e greu să faci presă scrisă într-o lume a internetului, că e aproape imposibil să rezişti pe piaţă, neavând sprijin economic sau politic din partea cuiva.

„Normal” ar fi fost probabil ca un săptămânal de provincie să se mulţumească că poate tipări ziarului, nu să aibă probabil mai multe suplimente gratuite decât un ziar naţional.„Normal” ar fi fost probabil să ne dăm bătuţi, şi obosiţi de luptă şi uzură continuă şi să renunţăm. Dar cineva spunea că „oameni normali” sunt cei care nu ştiu că totul este posibil.  Oamenii GAZETEI ştiu că atunci când iubeşti şi crezi în ceea ce faci, totul e posibil. De aceea sunt extraordinari.

Comentariile celorlalți

via pe 30.11.2015 la 08:03
in declaratia de interese a doctor osan lucia nu apare ca a angajat ca director medical la resurse umane pe nepotul virag rares sa poate continua angajarile ilegale la spital tbc baia mare
Adriana pe 24.11.2015 la 19:58
La multi ani GAZETA si la mai mare! La multi ani oamenilor GAZETEI, cu adevarat extraordinari!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.