Bdul Traian, Bloc 23, Ap. 9
Baia Mare, România
0362-401.331; 0362-401.332
office@gazetademaramures.ro
Vineri , 2 Octombrie , 2020

Ionel Bogdan, noul președinte al Consiliului Județean Maramureș

de Nicolae Teremtus

Liberalii maramureșeni au obținut rezultate foarte bune la alegerile locale, de la președinția Consiliului Județean, până la primării de orașe, comune și consilieri locali și județeni. După ce rezultatele au fost concludente, liderii filialei s-au întâlnit cu presa băimăreană la sediu de campanie din Centrul Vechi. Conferința de presă a fost organizată afară, în fața sediului, s-au purtat măști și s-a păstrat distanța între participanți.

 

 

Ionel Bogdan va fi cel mai tânăr președinte de CJ din țară, după victoria detașată a liberalilor în Maramureș. PNL a reușit în județ performanța de a obține încrederea celor mai mulți dintre votanți, inclusiv în Baia Mare.
După numărarea a 439 din cele 440 de secții de votare, PNL câștigă președinția Consiliului Județean și obține cel mai mare număr de consilieri județeni. Astfel, Ionel Bogdan a obținut 34,69% din voturile maramure­șenilor, în timp ce principalul său contracandidat, actualul președinte al CJ, doar 32,1%. Totodată, la nivelul Consiliului Județean, votul politic se va distribui astfel: PNL – 31,85%, Coaliția pentru Mara­mureș – 25,2%, PMP – 11,59%, USR-PLUS – 7,7%, Pro România – 5,83%. Pentru prima dată după 30 de ani, UDMR nu realizează pragul de 5%, maghiarii nu vor avea niciun consilier județean.

Ionel Bogdan a mulțumit, în con­ferința de presă susținută alături de echipa liberală, tuturor maramu­reșenilor care au avut încredere în candidații PNL Maramureș.
„Este rezultatul maramureșenilor. Este victoria tuturor maramu­reșenilor care au crezut într-un plan pentru județul Maramureș, care au crezut în Planul lui Bogdan și că putem, cu adevărat, să producem o schimbare, aici în județul Maramureș”, a spus noul pre­ședinte al CJ Maramureș.

Totodată, Ionel Bogdan a felicitat întreaga echipă liberală pentru rezultatele obținute și și-a îndemnat colegii să înceapă punerea în aplicare a angajamentelor asumate în fața maramureșenilor.
„Ceea ce am promis, ceea ce ne dorim să facem pentru județul Maramureș, va deveni realitate în următorii 4 ani. Am încredere în echipa mea, în echipa PNL, în maramureșeni, că împreună vom reuși să implementăm Planul lui Bogdan”, a spus Ionel Bogdan.
 


„Este rezultatul maramureșenilor. Este victoria tuturor maramu­reșenilor care au crezut într-un plan pentru județul Maramureș, care au crezut în Planul lui Bogdan și că putem, cu adevărat, să producem o schimbare, aici în județul Maramureș”.
Ionel Bogdan, noul pre­ședinte al CJ Maramureș