• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Mai , 2014

Infrastructura rutieră a judeţului Maramureş

Din discuţia premierului, Victor Ponta, aflat în vizită la Maramureş săptămâna trecută, cu cei din conducerea judeţeană a PSD, a reieşit faptul că se vor finaliza lucrările începute la toate drumurile naţionale din Maramureş, DN 18 pe tronsonul Baia Sprie – Sighetu Marmaţiei şi tronsonul Moisei – Borşa – Iacobeni.

 
 

„Constructorii au la îndemână un protocol de finanţare cu credite, cu rambursarea acestora din partea Statului Român, în baza acordului de împrumut cu Banca Europeană de Investiţii. Constructorilor care nu vor dori să lucreze în ritmul solicitat, pentru a finaliza lucrările până la finalul anului viitor, li se vor rezilia contractele. Se doreşte ca până la sfârşitul anului viitor aceste tronsoane de drumuri naţionale să fie finalizate. De asemenea, am convenit ca în decursul lunii viitoare, să se intre în licitaţie pentru modernizarea DN 18 B, Baia Mare - Tg. Lăpuş, şi asfaltarea traseului de la Boiereni spre Dej.

Aşa cum am promis, prioritatea mea în acest mandat este finalizarea drumurilor naţionale din judeţul Maramureş, o prioritate pentru care premierul, Victor Ponta, şi-a dat acceptul şi întreaga conducere judeţeană de partid militează”, a declarat senatorul PSD, Sorin Bota.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.