• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 10 Aprilie , 2023

Inaugurarea unei noi pianine performante, la Şcoala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare

 La finalul lunii martie, a avut loc inaugurarea unei noi pianine performante, la Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare. Această pianină a ajuns în instituția de învățământ sub formă de donație din partea Rotaract Club Baia Mare, ca urmare a Balului Rivulus 2022, un bal caritabil cu scopul strângerii de fonduri tocmai pentru această cauză.

Prezenți la acest eveniment au fost și Cristian Sabău, actualul președinte al clubului Rotaract Baia Mare, dar și Lucian Iluț, managerul Școlii Populară de Arte „Liviu Borlan”. Aceștia au împărtășit câteva cuvinte frumoase în cadrul acestui eveniment.

„Mă bucur că astăzi, 28 martie, reușim să finalizăm cu succes acțiunea prin donarea acestei pianine pe care am reușit să o achiziționăm cu ajutorul banilor strânși în cadrul Balului Rivulus, eveniment caritabil din decembrie. Din punctul nostru de vedere, astăzi am făcut un gest de susținere și încurajare a performanței în educație, artă și cultură. Ne propunem să fim alături de Școala Populară de Artă în continuare pentru susținerea acestor copii minunați, care în trei ani au obținut peste 1000 de premii naționale și internaționale”, a declarat Cristian Sabău, președintele Rotaract Club Baia Mare.

„Eu sper ca acest instrument să fie util și să folosească multor generații de acum încolo, ca și copiii noștri, atunci când vor ajunge să treacă pragul ușii Școlii Populară de Arte să se poată bucura de el și să poată duce mai departe rezultatele acestei școli. În încheiere, aș dori să mulțumesc tuturor sponsorilor, persoanele prezente la bal, Școlii Populare de Arte «Liviu Borlan», tuturor cluburilor Rotary, Rotaract și Interact din oraș, pentru că au fost alături de noi încă din decembrie până în prezent”, a spus în cadrul evenimentului Cristian Sabău.

„Sunt foarte încântat de achiziționarea acestei pianine de către Rotaract Club Baia Mare și predarea ei către Școala Populară de Artă. Vreau să salut fenomenul în sine. Faptul că prin această acțiune am reușit să evidențiem importanța culturii în fața băimărenilor și tuturor celor prezenți la Balul Rivulus. Așa cum am spus de mai multe ori până acum și voi continua să susțin: fără cultură nu suntem nimic. Încă o dată mulțumesc mult Rotaract Baia Mare, este un gest foarte frumos, un instrument performant, de care sper că multe generații se vor bucura”, a declarat Lucian Iluț, manager al Şcolii Populare de Arte „Liviu Borlan” Baia Mare.

În încheiere, s-a înmânat o plachetă pentru comemorarea donației făcute către școală și ne-am bucurat de un recital minunat interpretat de un elev al Școlii Populare de Artă.

  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.