• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Septembrie , 2016

Inaugurarea primului parc de joacă din comuna Dumbrăviţa

Printr-un parteneriat între UAC Europe şi Primăria Dumbrăviţa a fost realizat primul parc de joacă pentru copiii din comună. Un vis mai vechi al companiei şi a dumbrăviţenilor a devenit, astfel, realitate.

 

 

Un eveniment deosebit de important pentru copiii din comuna Dumbrăviţa, şi nu numai, a avut loc la finele acestei săptămâni: inaugurarea primului parc de joacă pentru copii, un proiect de succes realizat printr-un parteneriat între UAC Europe şi Primăria Dumbrăviţa.

Ideea este una mai veche, dar a început să prindă contur după întâlnirea interinstituţională care a avut loc în această primăvară. Atunci, Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe, a promis că, în cadrul unui program multianual, compania va realiza, împreună cu primăria, locuri de joacă pentru copii, în toate satele din comuna Dumbrăviţa. Prima locaţie a fost, evident, centrul de comună, localitatea Dumbrăviţa. Lucrările au fost executate în timp record datorită AMI SA şi Loftrek  şi, încă de la amplasarea echipamentelor, parcul a fost arhiplin în fiecare seară, dovadă că este un proiect de succes.

 

La finele săptămânii trecute a avut loc şi momentul festiv al inaugurării. Panglica a fost tăiată tocmai de beneficiarii proiectului, adică elevii din clasele pregătitoare, care au venit gătiţi în frumoase costume populare, de primarul Felician Ciceu, Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe şi Corina Mulea, PR&Office manager.

Doamna Tomşa Magdalena, directorul Şcolii Dumbrăviţa, a transmis mulţumiri deosebite UAC Europe: „Mulţumim UAC Europe, domnului director Daniel Vărzaru, doamnei Corina Mulea, domnului primar pentru realizarea acestui parc de joacă, o investiţie pe care ne-am dorit-o foarte mult şi de care ne bucurăm în mod deosebit”. De asemenea, primarul Felician Ciceu a vorbit despre beneficiile acestui părculeţ: „Mă bucur că, ceea ce am discutat în această primăvară s-a materializat. Mulţumim UAC Europe şi domnului director Daniel Vărzaru pentru susţinere şi buna colaborare, iar în viitor, alături de dânşii, vom realiza astfel de părculeţe în toate satele comunei, următoarea locaţie fiind Rus”.

 

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer a spus că: „Mă bucur foarte mult că astăzi inaugurăm primul loc de joacă pentru copiii din comuna Dumbrăviţa şi sunt foarte încântat că elevii din clasele pregătitoare au venit îmbrăcaţi în costume populare să taie panglica acestei investiţii. De fapt ei, copiii, sunt beneficiarii acestui proiect şi am văzut cât de mult se bucură de realizarea părculeţului. Ne dorim să continuăm acest proiect şi în anii următori, astfel încât, în fiecare sat din comună să fie amenajat un astfel de părculeţ”.

 

Corina Mulea, PR&Office manager a declarat că: „Ne-am dorit de multă vreme un parc de joacă pentru copiii din Dumbrăviţa şi mă bucur nespus că acest vis a devenit realitate, iar bucuria de pe faţa copiilor demonstrează că au meritat din plin şi aşteptarea, şi efortul şi investiţia noastră. Mulţumim Loftrek şi AMI SA care ne-au ajutat în amenajarea parcului”.

Părintele Bogdan Ciocotişan, prezent la eveniment a spus că: „Este un proiect foarte important şi benefic pentru comunitatea noastră, care aduce multă bucurie copiilor şi părinţilor, de aceea doresc să-i felicit pe domnul Daniel, pe doamna Corina şi pe domnul primar”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.