• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 3 Februarie , 2015

ICG România organizează un curs de Competenţe Informatice în Baia Mare, în cadrul proiectului ACTIV pe piaţa muncii

ICG Integrated Consulting Group România organizează în perioada 2-5 februarie 2015, la Baia Mare, la Casa Tineretului (Bd. Unirii nr. 13) un curs de perfecţionare în Competenţe Informatice în cadrul proiectului „ACTIV PE PIAŢA MUNCII - Formarea şi dezvoltarea de competenţe pentru creşterea ocupării în electronică şi mecatronică”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”.

 

În perioada menţionată vor fi derulate şi sesiuni gratuite de consiliere şi orientare în carieră, de grup şi individuale, dedicate şomerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi persoanelor inactive.

Participanţilor li se va acorda sprijin în căutarea unui loc de muncă prin:

- realizarea CV-urilor şi postarea lor pe site-ul de proiect, www.activ-pm.eu

- facilitarea interacţiunii cu angajatorii; în ultima zi de curs, 5 februarie, vor fi invitaţi la curs angajatori locali.

 

Cursul de Competenţe informatice este un curs gratuit de perfecţionare, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

În urma participării la examenul de absolvire din data de 6 februarie 2015, participanţii primesc un certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

 

În cadrul proiectului, ICG România organizează 4 sesiuni de curs în Competenţe Informatice, dintre care 2 cursuri în Baia Mare, 1 curs în Satu Mare şi 1 curs în Cluj-Napoca. Cursurile vor fi organizate până în septembrie 2015.

Pentru a vă înscrie la sesiunile organizate de ICG România de consiliere, orientare în carieră, mediere şi instruire, precum şi pentru a solicita mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi persoanele desemnate.

 

Raluca- Maria Nedelcu,

Asistent coordonator proiect Partener 2, ICG Integrated Consulting Group,

raluca.nedelcu@integratedconsulting.ro

 

Alexandra Postolache,

Coordonator activităţi formare Partener 2, ICG Integrated Consulting Group,

alexandra.postolache@integratedconsulting.ro

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.