• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Septembrie , 2014

ICG România dă startul la sesiuni de consiliere, orientare în carieră, mediere și instruire în Baia Mare, în cadrul proiectului ACTIV

 

ICG Integrated Consulting Group România organizează, în perioada 22-23 septembrie, la Baia Mare, la Casa Tineretului (Bd. Unirii nr. 13), sesiuni gratuite de consiliere, orientare în carieră, de grup şi individuale, dedicate şomerilor, persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi persoanelor inactive.

Activităţile au loc în cadrul proiectului „ACTIV PE PIAŢA MUNCII - Formarea şi dezvoltarea de competenţe pentru creşterea ocupării în electronică şi mecatronică”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”.

 

În perioada 24-27 septembrie, la locaţia menţionată, se va organiza un curs gratuit de Competenţe Antreprenoriale, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, în cadrul căruia participanţii sunt încurajaţi şi asistaţi să îşi pună pe hârtii ideile de demarare sau dezvoltare de afaceri, şi să participe şi la examenul de certificare a competenţelor antreprenoriale dobândite, examen ce se va derula pe data de 29 septembrie.

 

Sesiunile gratuite de consiliere, orientare în carieră, mediere şi instruire din cadrul proiectului ACTIV vor fi organizate de ICG România în Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, în perioada septembrie 2014 - septembrie 2015. Participanţii vor avea posibilitatea să îşi însuşească cunoştinţe despre antreprenoriat, competenţe informatice şi competenţa de a învăţa în cadrul a 12 grupe de curs.

Partenerii noştri din cadrul proiectului, anume Universitatea Politehnică din Bucureşti, Asociaţia pentru Promovarea Tehnologiei Electronice, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă OLT, Camera de Comerţ şi Industrie Argeş şi Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare, organizează de asemenea sesiuni de consiliere, orientare în carieră, mediere şi instruire în meserii precum Tehnician electronist, Electronist aparate şi echipamente de automatizări, Broker de Tehnologii, Electrician Electronist auto, Operator introducere, validare şi prelucrare date etc., în regiunile Nord- Vest, Sud Muntenia, Sud-Vest, Oltenia.

 

Obiectivul general al proiectului constă în susţinerea şomerilor şi persoanelor inactive profesional în a-şi găsi un loc de muncă adecvat, care să corespundă aspiraţiilor lor şi nevoilor pieţei forţei de muncă; proiectul îşi propune să canalizeze resursele în regiunile de dezvoltare în care partenerii din consorţiu sunt activi, în domeniile electronică şi mecatronică, domenii cu mare impact şi de perspectivă.

 

Pentru a vă înscrie la sesiunile organizate de ICG România de consiliere, orientare în carieră, mediere şi instruire, precum şi pentru a solicita mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi persoanele desemnate.

 
Raluca- Maria Nedelcu,
Asistent coordonator proiect Partener 2,
ICG Integrated Consulting Group,
raluca.nedelcu@integratedconsulting.ro
 
Alexandra Postolache,
Coordonator activităţi formare Partener 2, ICG Integrated Consulting Group,
alexandra.postolache@integratedconsulting.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.