• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Octombrie , 2018

Grădiniță cu Program Prelungit în Dumbrăvița

După ce anul trecut a fost inaugurată grădinița cu program prelungit din Chechiș, anul acesta a fost rândul comunității din Dumbrăvița să beneficieze de o astfel de instituție extrem de utilă pentru copii și părinți. Grădinița cu Program Prelungit din Dumbrăvița a fost unul dintre cele mai așteptate și dorite proiecte locale, pe care Școala Profesională Dumbrăvița, cu sprijinul Primăriei și a UAC Europe a încercat să-l pună în practică în cel mai scurt timp.
Momentul mult așteptat al inaugurării a avut loc în 8 octombrie, când, în prezența autorităților locale, a avut loc inaugurarea grădiniței. Evenimentul a început cu o rugăciune săvârșită de preotul paroh Bogdan Ciocotișan. Apoi, primarul Felician Ciceu a arătat încă o dată că educația este una dintre prioritățile administrației publice locale și că, în viitor, la fel ca și până acum, primăria va sprijini școala și activitatea ei. Directorul Școlii Profesionale Dum­brăvița, Magdalena Tomșa, a spus: „Cu mare bucurie, Grădinița cu Program Prelungit Dumbrăviţa și-a deschis por­țile pentru primul an de activitate cu preșcolarii.
Este începutul plin de emoții al unui proiect visat şi dorit de multă vreme, foarte aşteptat de mulți părinți din Dumbrăviţa. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect important: conducerea ISJ MM, domnului primar Felician Ciceu, precum și UACE Dumbrăviţa și Parohiei Orto­doxe Dumbrăviţa. Dorim putere de mun­că doamnelor educatoare şi mult succes micilor preșcolari!”.
Grădinița cu Program Prelungit Dum­bră­vița are o capacitate de 20 de locuri, iar cei care doresc se mai pot înscrie la Secretariatul Școlii. Programul zilnic este de la ora 8.00 la 16.00, iar copii înscriși se bucură de cele mai bune condiții: cameră de dormit, sală de mese și sală de dormit. Mâncarea este asigurată în sistem de catering.
Pro­iectul a fost realizat din fonduri locale și cu sprijinul ISJ Maramureș, care asigură salarizarea personalului. Mag­da­lena Tomșa, directorul Școlii Profe­sionale Dumbrăvița spune că acest proiect a fost unul dintre obiectivele locale cele mai importante și un punct important al planului său managerial și că, în viitor, în funcție de numărul de copii și de nevoile părin­ților, se va lua în calcul implementarea unor astfel de proiecte și în alte localități din comună.
 


„Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect important: conducerea ISJ MM, domnului primar Felician Ciceu, precum și UACE Dumbrăviţa și Parohiei Orto­doxe Dumbrăviţa”.
Magdalena Tomșa, Directorul Școlii Profesionale Dum­brăvița

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.