• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Aprilie , 2019

George Simion cumpără Fabricat în România

,,Cumpăr Fabricat în România - un proiect economic pe care îl voi susține în cadrul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Același lucru vreau să-l facă românii de pretutindeni pentru că producătorii autohtoni trebuie susținuți și încurajați să nu mai plece din țară, să-și poată asigura salarii decente acasă și să atragă investitori. Facem împreună din România o țară prosperă, cu o economie puternică, o țară MARE în Europa”.
George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.


Simion își propune ca în timpul campaniei electorale să viziteze 10 fabrici din România, să cumpere produse fa-bricate în țară, dar să și îndemne românii să cumpere Fabricat în România.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e Ro-mânia”. Can­didează independent la alegerile europarla-mentare deoarece consi­deră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio forma­țiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de gru­puri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul ro­mânesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

 

George Simion, candidat independent la europarlamentare, validat de BEC
 

Candidatura independentă la alegerile europarlamentare a activistului pentru Unire George Simion a fost validată sâmbătă de Biroul Electoral Central. Astfel, el intră oficial în cursa pentru funcţia de eurodeputat.

„De azi sunt candidat oficial, aprobat de Biroul Electoral Central. Singurul împotriva căruia s-au depus trei contestații, probabil deranjăm mult prin această candidatură!”.
George Simion

 

Candidatul independent a men­ţionat şi planul pentru următoarea pe­rioa­dă: contabilizarea intenţiei de vot.
„De acum începem exact aceeași muncă pe care am dus-o pentru semnături, doar că pentru voturi! Bătăliile electorale se câștigă prin VOTURI. De aceea începem numă­rătoarea fiecărui om care se decide să mă voteze. Mă votezi? Scrie-mi! Mai ai cunoștințe care mă vor vota. Anunță-mă despre ei! De luni avem numărătoarea pe site și formularul de înregistrare a votului”, a explicat Simion.
Totodată, candidatul independent la europarlamentare a lansat și un îndemn către susținători:

„Dacă poți distribui ziare, pliante, dacă poți afișa bannere sau afișe A2 (doar până pe 27 aprilie este legal să o faci!), dacă vrei să lipești abți­bilduri, SCRIE-MI adresa ta și colegii mei îți vor trimite.

Sau, dacă le poți tipări singur, în orice colț al lumii, descarcă mache­tele grafice de aici:
https://georgesimion.ro/printabile/”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.