• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Ianuarie , 2019

Gabriel Zetea: Consiliul Județean Maramureș intenționează să construiască o parcare modernă în zona pârtiei de schi din Cavnic

Discuții au mai fost pe această temă, adminis­trația locală din Cavnic invocând, de fiecare dată, lipsa fondurilor necesare în vederea amenajării unei parcări adecvate. În acest sens, șeful administrației jude­țene, Gabriel Zetea solicită Primăriei și Consiliului Local Cavnic trecerea unui teren în proprietatea Consiliului Județean pentru realizarea acestei parcări imperios necesare.

â„Am cerut, în calitate de vicepre­ședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Maramureș, transmiterea de urgență către Primăria Cavnic și Consiliul Local, a unei adrese prin care soli­cităm trecerea unui teren în proprietatea Consiliului Județean Maramu­reș, în zona pârtiilor de schi, în ve­derea construirii unei parcări care sa rezolve situația blocajelor din aceasta zonă. Îmi doresc să cred că primarul din Cavnic, Vladimir Petruț va lăsa deoparte activitatea sa politică măcar pentru câteva zile și va începe să facă și administrație serioasă, deoarece ne-am convins de faptul că nu își poate onora promisiunile privind rezolvarea situației parcării. Dacă terenul solicitat va fi transmis, în cel mai scurt timp, prin Hotărâre de Consiliu Local către Consiliul Jude­țean atunci, prin votul consilierilor județeni, vom aloca în acest an sumele de bani necesare pentru construcția unei parcări moderne în Cavnic”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.
Totodată, șeful administrației jude­țene, Gabriel Zetea a lansat un apel public către locuitorii orașului Cavnic dar și spre consilierii locali să facă un front comun și să-i ceară primarului Vladimir Petruț să renunțe la orgoliile personale și să pună mai presus interesul comunității pe care vremelnic o păstorește.

„Fac un apel public către căvnicari și către consilierii locali din Cavnic, indiferent de culoarea lor politică: puneți presiune pe primarul Petruț, pentru a lăsa orgoliile prostești la o parte! Haideți să rezolvam împreună o problemă pentru Maramureș!”, este mesajul pe care președintele Gabriel Zetea îl transmite spre cetățenii din Cavnic, dar și spre reprezentanții Consiliului Local.


 

„Îmi doresc să cred că primarul din Cavnic, Vladimir Petruț va lăsa deoparte activitatea sa politică măcar pentru câteva zile și va începe să facă și administrație serioasă, deoarece ne-am convins de faptul că nu își poate onora promisiunile privind rezolvarea situației parcării. Dacă terenul solicitat va fi transmis, în cel mai scurt timp, prin Hotărâre de Consiliu Local către Consiliul Județean atunci, prin votul consilierilor județeni, vom aloca în acest an sumele de bani necesare pentru construcția unei parcări
moderne în Cavnic”.
Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.