• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Iunie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 10 Februarie , 2017

Frământări liberale în Maramureş

Liberalii maramureşeni trec prin cea mai neagră perioadă de la Revoluţie încoace. Organizaţia este împărţită în mai multe grupuri ce îşi revendică dreptul de a conduce destinele unei filiale puternice cu câţiva ani în urmă, dar vlăguită în ultima perioadă. Lipseşte liderul carismatic care să îi adune pe liberalii locului sub o singură idee.
 

 


La alegerile parlamentare, PNL a înregistrat o înfrângere greu de digerat de către liderii ce s-au perindat la conducerea par­tidului. În Maramureş au avut loc mai multe demisii din structurile de condu­cere ale partidului, dar nu şi a liderului Mircea Dolha. În urmă cu o săp­tămână, Dolha a organizat o conferinţă de presă în care a spus că el este în continuare preşedintele organizaţiei şi se va ocupa cu organizarea alegerilor în filială.
„Aşa cum observaţi sunt viu, sănătos. M-am întors cu bine din SUA, am fost la băiatul meu care face şcoala acolo şiii… nu sunt adeverite zvonurile că aş fi fugit şi aş fi lăsat pe colegii mei baltă.
La nivel de organizaţie judeţeană, din nefericire, au fost mai multe mesaje contradictorii, mesaje care nu au făcut bine PNL.
Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, nu a fost înlocuit, sunt aici de faţă. Există o decizie a unei comisii inexistente, pentru că acea comisie de unificare şi-a încetat activitatea la 1 ia­nuarie 2017. Nu este aşa cum s-a spus. Avem deja 31 de colegi care au semnat olograf că nu îşi dau demisia şi că nu doresc să facă parte din acel simulacru, cu camere de luat vederi.
Am promisiunea preşedintei Raluca Ţurcan şi a secretarului general că vor veni la Maramureş luna aceasta, la final, pentru a lua pulsul şi a vorbi cu mai mulţi colegi. Alegerile interne sunt deja demarate, de aceea nu cred că moare nimeni dacă mai are puţintică răbdare. Dar ca să fie liniştiţi unii eu o să vă anunţ că nu mai doresc să candidez pentru că am revenit în afaceri. Nu am intrat în Parlament nu din vina mea sau a colegilor mei, ci datorită unei strategii greşite a PNL. Vreau să vă spun că eu nu sunt ca alţi colegi din politică şi dacă nu mai sunt parlamentar fug repede să fac actele de şomaj sau îşi caută de lucru înnebuniţi”, a spus Dolha.
În urmă cu câteva zile mai mulţi aleşi locali liberali au trimis presei un comunicat în care îi dau o replică lui Mircea Dolha. Am încercat să aflăm poziţia acestuia, dar nu a răspuns la telefon.

 

 

Ce spun aleşii liberali maramureşeni
Primarii PNL Maramureş, consilierii judeţeni PNL Maramureş,  consilierii locali ai PNL Maramureş,  doresc prin prezenta să facă referitor la declaraţiile fostului preşedinte Mircea Dolha următoarea
DECLARAŢIE DE PRESĂ

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.