• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Iulie , 2015

Festivalul premium al berii

În plină vară, dorul de răcoare, de sticlă aburită, de lacrimi reci de răcoare ce coboară de pe formele ondulate ale unor sticle te duc cu gândul la o bere rece. Remediul perfect pentru o zi caniculară, după ce activitatea curentă s-a terminat, iar setea îşi face de cap în spaţiul liber. Pentru a avea noroc de o bere rece şi bună, trebuie să ştii unde să te duci pentru a găsi asocierea de nota zece. În Baia Mare sunt mai multe astfel de locuri, dar pentru două săptămâni Auchan va fi capitala berii bune, de băut cu încredere şi responsabilitate.

 
 

Pentru marele magazin băimărean Festivalul Berii, ediţia a VI-a este o manifestare aşteptată nu doar pentru rezultate comerciale ci şi pentru bucuria de a găsi ceea ce doreşti pe rafturi, de a descoperi lucruri noi, nemaivăzute, nemaigustate.

În acest an, Auchan aduce parada gusturilor de beri şi a numelor îndrăgite naţionale şi internaţionale. Peste 300 de tipuri şi mărci de bere vor fi în centrul atenţiei în toate hipermarketurile Auchan în perioada 1-14 iulie. Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziţia clienţilor săi tipuri şi mărci de bere: blondă, brună, roşie şi neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dietetică şi bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată. Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească şi internaţională, alături de multe noutăţi.

Au fost selectate tipuri de bere de la renumiţi berari din: Belgia, Germania, Franţa, România, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Coreea, India, Japonia.

 

„Târgul de bere Auchan este unul cu tradiţie şi ne bucurăm să sărbătorim cea de-a şasea ediţie alături de clienţii noştri pe care îi invităm să descopere gusturi speciale. Îi invităm pe toţi, de la cei care vor să descopere berea, până la cei pasionaţi să se bucure de un eveniment comercial unic şi extraordinar în România. Propunem în cadrul Târgului de bere peste 300 de tipuri şi mărci pentru că dorim să ne surprindem în fiecare zi clienţii cu ceva inedit. Această acţiune face parte din comerţul Auchan, care propune clienţilor săi la fiecare vizită produse noi, produse exclusive, fie zi de zi, fie în cadrul unor acţiuni comerciale inovante” Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan România.

 

La rândul său, directorul magazinului din Baia Mare, Ioan Iuga, speră ca băimărenii să vină să vadă expoziţia şi să cumpere bere de calitate din ţară şi din străinătate.

 

Auchan îşi aşteaptă clienţii la ediţia a şasea a târgului de bere, creat special în cele 33 de magazine, cu multe beri speciale, premiate în întreaga lume: O’Hara’s Irish Pale Ale, o bere blondă, cu alcool 5,2%, care în anul 2010 a câştigat premiul „Cea mai bună bere“ potrivit IrishCraftbrewer.com.

 

Un alt gust special este adus de Abbaye de Forest din Belgia, o bere medaliată cu bronz în anul 2008 la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey Tennent’s Aged With Whisky Oak este pentru cei care vor să combine cele două arome. Sortimentul este completat de berea fără gluten Mongozo Pils Bio, Silly Pils Bio, berea aurie DAMM din Spania şi de berea Samichlaus Magnum cu 14% alcool şi de berea blondă Samichlaus Helles.

 

Sunt şi produse care fac parte din categoria inedite. Puteţi gusta din berea Nenea Iancu, o bere blondă, cu şi fără alcool, o bere care iniţial a fost produsă în România, dar pentru că nu s-a reuşit realizarea unei linii de producţie, această marcă se produce acum în Germania, o bere cu „prinţipuri”, după cum scrie pe etichetă. Pentru că vara are serile lungi şi călduroase, pe lângă bere, au fost pregătite şi o gamă de produse complementare: pahare şi halbe, desfăcătoare, lăzi frigorifice, pastile de răcire.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.