• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Decembrie , 2017

„Față-n Față cu adevărul” la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”

Anul acesta s-au implinit 18 ani de când elevilor din Racoviţă li se oferă ocazia să-şi măsoare competenţele ştiinţifice şi metodice la matematică în competiţie cu elevii din Maramureş, Sălaj şi Cluj.

 

 

Totul se întâmplă prin sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice la matematică – „Faţă-n faţă cu adevărul”-, sesiune organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în colaborare cu Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare şi S.S.M.R. M.M. Susţinerea financiară este asigurată de Consiliul Judeţean Maramureş şi Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, parteneri care cred în noi şi pentru care EDUCAŢIA este o valoare.
Numărul mare al participanţilor (195), vârsta participanţilor (elevi ai claselor VII-XII),precum şi calitatea şi originalitatea lucrărilor prezentate sunt determinante pentru cadrele didactice, pentru organizatori şi parteneri să continue să creadă că investiţia în educaţie este cea mai sigură investiţie.
La festivitatea de premiere a fost prezentă doamna inspector şcolar general adjunct, Bogdan Camelia-Laura.
Felicitări elevelor clasei a XII–a de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare, Pode Alexandra, Marc Adelina și doamnei prof. coordonator Camelia Podina pentru că au convins juriul format din prof. Jacodi Crinuța , prof. Dragomir Cristina, prof. Borșa Raul să le acorde locul I pentru lucrarea „Aplicații ale integralei definite în fizică, geometrie, situații reale”.
Felicitări şi elevilor de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare: Ambruș Szilard-Szabolcs și Roman Radu, clasa a IX-a cu lucrarea „Progresii. Aplicații practice”, Costan Petruța -Paula și Revnic Bianca, clasa a XI-a, cu lucrarea „Matrici speciale”, Pop Bogdan-Adrianclasa, a XI-a, cu lucrarea „Asupra unor determinanți”, coordonați de doamna prof. Brisc Viorica, care au obținut mențiuni speciale și mențiuni.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor coordonatori și evaluatori pentru implicarea de excepție, reușind să facă sesiunea vizibilă și credibilă de 18 ani de zile.
Felicitări domnului inspector de matematică, Maiorescu Gheorghe, pentru modul în care reu­şește să motiveze și să promoveze performanța în EDUCAȚIE!
Tuturor, SĂRBĂTORI FERICITE!

 

Prin Sesiunea Interjudeţeană de Referate şi Comunicări Ştiinţifice ale elevilor în domeniul matematicii – „Fata-n faţă cu adevărul”-, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare duce mai departe performanţa şi asigură perenitatea valorilor peste ani.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.