• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Octombrie , 2017

ELLE & LUI COSMETIQUE a inaugurat primul salon de îngrijire corporală din România, în Baia Mare

Din 14 octombrie Baia Mare a devenit „capitala frumuseţii şi îngrijirii”! După luni bune de muncă, George Cojanu, un maramureşean care a locuit aproape un sfert de secol în Franţa, a reuşit să transforme în realitate visul de a aduce în România un concept franţuzesc extrem de apreciat în Occident.

Vineri, 13 octombrie a avut loc inaugurarea primul salon de îngrijire corporală ELLE & LUI COSMETIQUE din România, în centrul comercial VIVO! Baia Mare.
Această „revoluţie” în domeniul frumuseţii se va extinde în toate marile centre comerciale din ţară. B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE înseamnă un concept unic care îmbină expertiza unei echipe tinere şi entuziaste cu produsele cosmetice concepute şi fabricate în la­boratoarele partenere din Franţa. George Cojanu, iniţiatorul şi proprietarul. B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE spune că evenimentul de vineri a fost unul extrem de reuşit: „a fost un eveniment la care au participat aproximativ 30 de persoane, colaboratorii şi partenerii care m-au ajutat să implementez acest concept. Pentru mine a fost un moment extraordinar pentru că, după aproximativ 10 luni de muncă am reuşit să-mi transform visul în realitate. Deja primii clienţi ne-au trecut pragul şi au rămas profund impresionaţi de ceea ce au găsit aici. Sunt convins că acest concept va fi unul de succes. Analizez care va fi următorul oraş în care vor ajunge B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE”

Într-o ambianţă relaxantă, specialişti în îngrijire corporală B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE sunt pregătiţi să ofere consultanţă şi tratamente personalizate clienţilor în funcţie de nevoi, tipuri de piele sau vârstă. Mai mult, B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE îşi va răsfăţa clienţii doar cu produse cosmetice proprii precum: B’ELLE COSMETIQUE pour FEMME şi B’LUI COSMETIQUE pour HOMME, ale căror ori­gini este chiar celebrul oraş Grasse, ca­pitala parfumului Francez.

Până la finalul lunii noiembrie, clienţii sunt invitaţi să testeze serviciile salonului la preţuri speciale. Astfel, pentru abonamente, B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE oferă primele două luni gratuite sau 20% reducere la oricare dintre servicii.

Noul salon de îngrijire corporală este situat în incinta VIVO! Baia-Mare vis-à-vis de MobX la etajul 2.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.