• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 August , 2014

Ediţia a VI-a a Zilelor Moiseiului

Săptămâna trecută a avut loc o nouă ediţie a sărbătorii comunei Moisei. Sărbătoarea a ajuns la cea de-a VI-a ediţie şi a fost şi în acest an un succes.

 
 

La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă ediţie a Zilelelor comunei Moisei, eveniment ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Toader Şteţcu, primarul comunei Moisei, a spus că: „În 16 şi 17 august s-a organizat a VI-a ediţie a Zilelor Moiseiului. A fost o sărbătoare foarte reuşită şi, cu toate că a plouat puţin, asta nu a încurcat cu nimic desfăşurarea evenimentului. Am avut şi trei ansambluri de cântece şi dansuri de la Suceava, Bistriţa şi Târgu Mureş. A fost prezent artistul Marius Ciprian Pop, iar pentru tineret a fost invitată Lorena. Evenimentul a fost filmat de televiziunea Favorit, care a adus şi interpreţi. Ne-au promis că vor difuza două emisiuni a câte trei ore cu evenimentul de la noi. Una dintre emisiuni a fost filmată la Monumentul de la Moisei”.

 

Zilele Moiseiului au fost exclusiv cu program artistic, cum se spune pe la noi: „cântec, joc şi voie bună”. Tot programul s-a desfăşurat pe stadion şi, bineînţeles, nu au lipsit oficialităţile. La eveniment a fost prezent şi prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gabriel Zetea, senatorul Liviu Pop, deputatul Mircea Man şi un deputat de Călăraşi.

 

Primarul a spus că: „Toată lumea s-a simţit bine, iar la final am avut şi un foc de artificii. Nu am avut cheltuieli mari cu organizarea Zilelor Moiseiului. Un rol deosebit în programul sărbătorilor l-au avut artiştii locali. Toţi invitaţii au fost impresionaţi de felul în care reuşeşte Moiseiul să păstreze tradiţia şi valorile autentice, majoritatea celor prezenţi fiind îmbrăcaţi în port popular”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.