• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 13 Iulie , 2018

Echipa UACE a câștigat Cupa Fisculaș, ediția a VI-a

Ca în fiecare an, această cupă a fost o reușită. Dincolo de competiția în sine este vorba de socializare, de prietenie, de respect și nu în ultimul rând de mișcare. La eveniment au participat peste 100 de persoane, printre care și conducerea UAC Europe: Kevin Loebbaka - Președinte, Daniel Vărzaru - Chief Financial Officer UACE, dar și liderii comunității locale: primarul Felician Ciceu împreună cu familia, viceprimarul Flore Balaj, secretarul Dacian Dobrican, preotul paroh din Dumbrăvița, Bogdan Ciocotișan împreună cu familia și preotul paroh din Rus, Vasile Tarța. De asemenea, foarte mulți angajai UAC Europe au venit să-și susțină colegii, dar și localnici din toate satele comunei.
Pentru ca întreaga competiție să se desfășoare în condiții bune, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș a trimis un echipaj la fața locului, care a asigurat asistența medical pe toată durata competiției.
Meciurile de la această ediție au fost arbitrate de Ioan Hotico la centru ajutat de doi asistenți.

Rezultate:

Semifinale:
Rus Old Boys - Dumbrăvița Old Boys 1 – 0
UAC Europe - Gloria Chechiş 3 – 1
 

Finala mică:
Dumbrăvița Old Boys - Gloria Chechiş 4 - 2
 

Finala mare:
UAC Europe - Rus Old Boys 4 – 0.
 


La finalul competiției, au fost oferite cupe și diploma câștigătorilor, de asemenea, Kevin Loebbaka și Daniel Vărzaru au primit diploma din partea organizatorilor în semn de apreciere pentru întreaga susținere.
Atmosfera festivă a fost completată de un meniu pe măsură, oferit tuturor cu sprijinul UAC Europe: tradiționalii mici, bere, sucuri și înghețată pentru cei mici.
Felicitări tuturor: sponsori, organizatori, jucători, arbitrii și spectatori.

 

„Suntem foarte mândri și bucuroși că echipa UAC Europe a câștigat Cupa Fisculaș. A fost o competiție foarte frumoasă, toate echipele au jucat bine și au dat dovadă de fairplay, iar spectatorii prezenți în număr mare au susținut echipele, creând o atmosferă foarte frumoasă. A ținut și vremea cu noi, astfel că a fost o zi deosebită, de care s-a bucurat toată lumea. UAC Europe va sprijini în continuare, alături de Primărie și de Asociația Club Sportiv Progresul Dumbrăvița organizarea acestei competiţii”.
Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe

„A devenit deja tradiție ca ziua de dinaintea Zilelor comunei să fie dedicată sportului și tineretului. Cupa Fisculașului a ajuns la cea de-a patra ediție și, an de an a demonstrat că este un eveniment reușit care se bucură de succes și de participarea unui public numeros. Și în acest an a fost o competiție reușită, cu meciuri foarte frumoase și cu fairplay. Felicit câștigătorii, echipa UAC Europe, dar și pe celelalte echipe care au participat”
Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.