• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Aprilie , 2016

Dublu CD cu predici: „Vremea Învierii”

Preotul dr. Florin Codrea, de la Biserica Ortodoxă „Buna Vestire” din Baia Mare, aduce în Postul Mare un dar de suflet tuturor credincioşilor. Mai exact, a editat un dublu CD cu predici, intitulat „Vremea învierii”. CD-urile conţin 6 predici, în care părintele Florin Codrea pune în sufletul oamenilor sămânţa credinţei.

 

 

Temeinic pregătit pe linie teologică, pr. Dr. Florin Codrea tâlcuieşte pe aceste CD-uri evangheliile despre Vindecarea slăbănogului din Capernaum, Vindecarea fiului lunatic şi aduce cuvintele de învăţătură din Duminica Cuvioasei Maria Egipteanca, Duminica Floriilor, Duminica Sfântului Apostol Toma şi Duminica Mironosiţelor.

Existenţa predicilor în format audio pot fi o adevărată bucurie şi un sprijin real de înălţare sufletească pentru cei care se străduiesc să se roage cât mai mult şi să fie cât mai mult cu gândul la Dumnezeu. Bineînţeles că existenţa predicilor pe suport audio sau în cărţi nu sunt un înlocuitor pentru cei care nu merg la Biserică, însă vin ca un „supliment duhovnicesc”. Avantajul existenţei acestor predici audio este că se poate reconstitui mult mai uşor atmosfera din Biserică, deoarece tonul, timbrul şi mesajele directe ale preotului sunt elemente care vin direct în mintea şi sufletul credinciosului, oferindu-i pe de o parte informaţii noi, dar şi o stare generală de linişte şi lumină duhovnicească.

 

În Postul Mare, fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun, să se roage mai mult şi să se apropie cât mai mult de Dumnezeu, iar în această Vreme a Învierii, dublul CD „Vremea Învierii” este cel mai frumos dar pe care vi-l puteţi oferi sufletului. Toţi cei interesaţi îl pot procura de la pangarul Bisericii Ortodoxe „Buna Vestire” din Baia Mare, str. Bogdan Vodă nr. 7.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.