• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

DruRelax, un centru AquaSport pentru recuperare şi relaxare

Reporter: Care sunt serviciile oferite de centrul AquaSport DruRelax?

Sorin Druţă: Am creat acest centru cu multiple servicii de sport, relaxare şi recuperare pentru comunitatea băimăreană şi nu numai. Este un loc pentru oricine doreşte să fie activ, să facă sport şi să se relaxeze.

Am considerat că este oportun şi o să fie binevenit, întrucât nu există un asemenea centru şi ştiu că şi comunitatea noastră merită să se relaxeze şi să facă sport la standarde înalte. Avem planuri de viitor, în acest sezon estival vom inaugura piscinele exterioare, dar DruRelax nu se opreşte aici, continuăm în viitor cu camere de cazare pentru ca şi turiştii români şi străini să se bucure de o gamă largă de servicii.

 

Reporter: Cu certitudine, clienţii care vă trec pragul au numeroase termene

de comparaţie cu unităţi similare din ţară şi străinătate. Cum apreciază serviciile oferite de DruRelax?

Sorin Druţă: Ne bucurăm să ne mulţumim clienţii. Au termene de comparaţie cu alte centre de acest gen din ţară, din străinătate, mai ales ne compară cu spa-uri din Ungaria.

Însă, din păcate, ne confruntăm cu situaţii delicate şi dificile, cu cei care nu au călcat niciodată în centre de acest gen şi atunci rolul nostru este să direcţionăm şi să informăm despre beneficiile centrului nostru. Sunt oameni care sunt documentaţi şi bine informaţi, care au trecut de graniţele ţării, dar sunt şi care nu ştiu ce se întâmplă aici. Mai exact este vorba despre respect. Respectul de sine şi de aproape. Despre cum ne comportăm cu noi şi cu ceilalţi, despre ce facem acasă şi prin urmare să nu facem nici într-un loc public de acest gen.

Anume, importanţa de a face duş înainte de a intra în bazin sau în jacuzzi. Accesul în piscină sau jacuzzi se face după efectuarea unui duş de prespălare pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp, provenite din procesul natural de transpiraţie.

Sau de ce este important pentru clienţii noştri să nu îşi forţeze organismul şi să respecte durata maximă a unei intrări în saune pentru a preîntâmpina orice stare de rău şi de ce este important să folosească prosopul în saune.

Am primit chiar feedback direct de la clienţii noştri, nu este de interes general ce a mâncat fiecare la masa de prânz sau alte probleme cotidiene ale fiecăruia. Unii nu se opresc nici când văd afişele, din păcate am fost nevoiţi să recurgem şi la astfel de modalităţi de comunicare cu clienţii care desfăşoară asemenea practici. Mă refer aici la cât este de important să se obişnuiască toată lumea, mai ales persoanele cu părul lung, să folosească acea cască de protecţie. Sunt beneficii de ambele părţi: au numai de câştigat clienţii şi la fel şi noi, nu o să intru în detalii tehnice.

 

Reporter: În definitiv, totul se reduce la mentalitatea oamenilor. Credeţi că avem nevoie de o schimbare în acest sens?

Sorin Druţă: Schimbarea începe cu fiecare dintre noi, de la copiii care poartă casca, ochelari şi scutece de apă, la părinţii care accentuează importanţa duşului, respectul faţă de aproape şi acei „7 ani de acasă” sau „ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”. Nu o să subliniez aici doar ce se întâmplă în sens negativ la DruRelax, dar începe de la cum parchezi maşina în parcare, şi nu mă refer doar la centru, ci şi în oraş.

 

Reporter: Dar, în egală măsură, aveţi clienţi fideli, unii dintre ei chiar speciali.

Sorin Druţă: Campioanele naţionale la nataţie se antrenează din octombrie la DruRelax şi fac cinste nouă, municipiului şi judeţului, sub îndrumarea atentă a domnului Iuliu Petky: Paula Orzac, Kata Korponay, Ingrid Smetan şi Denisa Costea.

Le mulţumesc pentru fidelitate clienţilor noştri care sunt cu noi încă din ziua 1 de când ne-am deschis porţile şi cu ajutorul lui Dumnezeu vom continua proiectul DruRelax pentru cei care înţeleg cu adevărat ce se întâmplă acolo.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.