• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Ianuarie , 2017

Dragoș Titea, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Social-democratul Dragoş Titea revine la Ministerul Transporturilor, pe postul de secretar de stat. A fost numit în func­ţie de premierul Sorin Grindeanu, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.
PSD Maramureş se poate lăuda azi cu doi secretari de stat. Primul numit a fost Liviu Marian Pop, la Ministerul Educaţiei, iar de azi, Dragoş Titea ocupă oficial funcţia de secretar de stat în Ministerul Trans­porturilor.
„Reprezintă un succes al Maramu­re­şului, un succes al organizaţiei PSD Mara­­m­u­reş, organizaţie care a fost printre fruntaşele din Ardeal, o organizaţie cu o echipă puternică ce e condusă de Ga­briel Zetea. Vedem că încet, încet, după nominalizarea domnului Liviu Marian Pop vine şi această nominalizare care nu poate decât să încununeze munca unei întregi echipe”, a declarat Dragoş Titea.
Dragoş Titea susţine că îşi doreşte un mandat cu realizări pentru ­Maramureş. Însă rămâne de văzut dacă planurile sale vor rămâne doar la nivel declarativ sau investiţiile în domeniul transporturilor vor începe „să se mişte” în acest judeţ.
„Părerea mea este că e foarte important să terminăm DN 18 şi să se finalizeze lucrarea de la Sighet spre Baia Mare, dar şi să înceapă lucrările de la Moisei spre Iacobeni, până în Pasul Prislop, dar foarte important este şi repunerea în Mas­terPlanul pentru transport a tuturor obiectivelor. Aş începe cu drumul expres care va ajuta foarte mult să lege Judeţul Maramureş nu numai de Europa dar şi de restul ţării, spre Bucureşti şi spre litoral, finalizarea investiţiilor la aeroportul din Baia Mare, modernizarea gării din Baia Mare. Sunt foarte multe proiecte, va trebui să le dăm drumul cât mai repede pentru că timpul nu ne aşteaptă”, a mai precizat Dragoş Titea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.