• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Mai , 2017

Donald Trump Jr, în vizită în Maramureş

Mircea CRIŞAN
Ioana LUCĂCEL

Fiul cel mare al celui mai puternic lider al lumii, Donald Trump Jr a venit săptămâna trecută într-o vizită privată în România. O vizită mult mediatizată, dar fără niciun fel de date oficiale sau fotografii. Practic, toată lumea a fost convinsă că Trump Jr a văzut frumu­seţile României, dar nimeni nu l-a văzut pe fiul preşedintelui american. Potrivit unor informaţii ar fi aterizat pe aeroportul Băneasa cu un avion privat, potrivit altor surse ar fi aterizat la Cluj, de unde s-a tot îmbarcat într-un elicopter. Prima variantă ar fi că fiul preşedintelui SUA ar fi participat la o partidă de vânătoare în Giurgiu. Apoi, au apărut informaţii potrivit cărora Donald Trump Jr, ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a judeţului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă şi a vânat pe un fond privat din zona localităţii, au declarat surse din administraţia locală. Joi dimineaţa, întreaga media a luat foc pe motiv că fiul lui Trump şi nepotul său se îndreaptă spre Maramureş, tot pe calea aerului. Şi aici sursele indicau două obiective: tot o partidă de vânătoare, undeva în Munţii Rodnei, şi o vizită la celebrul Cimitir Vesel din Săpânţa. Oricum, coconii din sat împreună cu sătenii s-au postat în straie tradiţionale la poarta Cimitirului Vesel, aşteptându-şi oaspetele de seamă.
Numai că joi, Donald Trump Jr. nu a mai ajuns la Săpânţa. Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat că fiul preşedintelui SUA şi-a schimbat programul din cauza televiziunilor care şi-au trimis echipe în zonă. Totuşi, Trump Jr. nu a renunţat la ideea de a vizita Cimitirul Vesel şi, potrivit surselor noastre, şi-a reprogramat o vizită incognito în cursul zilei de vineri. Oricum, comunitatea locală îl aştepta în conti­nuare. Până la închiderea ediţiei, dilema „vine sau nu vine” nu a fost dezlegată.
Vom reveni.

 

 

Donald Trump Jr. s-a născut în 1977 în Manhattan. El şi-a petrecut adolescenţa la internatul prestigios Hill School pentru a sta departe de scandalul mediatic generat de divorţul extrem de public dintre Donald şi Ivana Trump, după o aventură a miliardarului cu Marla Maples. Donald Trump Jr. a rupt timp de un an şi jumătate toate relaţiile cu tatăl său. O perioadă a lucrat ca barman. În prezent, conduce Trump Organization, după ce tatăl său a preluat mandatul de preşedinte şi s-a retras din afaceri. Liderul de la Casa Alba a transferat autoritatea şi gestionarea companiilor sale către un fond sau către filiale care sunt „gestionate în comun” de către fiii săi adulţi, Donald Jr. şi Eric Trump şi de către directorul executiv şi financiar al Trump Organization, Allen Weisselberg. Tânărul este membrul unui club de vânători, înfiinţat de fostul preşedinte american Theodore Roosevelt cu peste un secol în urmă. Are un adevărat arsenal, zeci de arme de foc, printre care Benelli Super Black Eagle II, pentru vânarea păsărilor de apă, şi arme de vânătoare semi-automate pentru competiţii şi tras la ţintă. „Trag mii de cartuşe pe an, trag mii de rafale pe an, trag mai multe gloanţe decât vă puteţi imagina şi acestea nu includ sesiunile de vânătoare şi pescuit. E important pentru noi. Nu stau aşa, doar să pozez cu arma sau puşca o dată pe an. Stau cu degetul pe trăgaci şi pe siguranţă, spre deosebire de alţii. Trăiesc acest stil de viaţă. Pentru mine este o tradiţie americană minunată. Nimic nu este mai important decât acest lucru”, a spus fiul președintelui american.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.