• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Martie , 2018

Dialoguri virtuale / The Black Man-ul economiei

Întrebare: Ştim că este un  trimis al Carte­lului financiar – „director executiv”?!

Răspuns: De obicei, B.M. a investit câteva miliarde de dolari în societăţi civile alese sau create de el.  Pentru atingerea schimbă­rilor de sistem a ştiut să utilizeze eficient „ revoluţiile portocalii” prin tehnici deja confirmate. A reuşit, fără războaie costisitoare, să îndepărteze guvernele deranjante pentru lumea afacerilor, să obţină ieftin averea unor ţări, pozând într-un filantrop model şi punând în buzunar şi banii „idioţilor utili” sprijinitori ai rapului produs. 

Î.: Cercetătorii vorbesc despre o situaţie inedită din preajma României?!
R.: Întrucât iugoslavii s-au opus cu încă­păţânare şi l-au ales de mai multe ori pe Slobodan Milosevici şi partidul comunist-reformist al acestuia, Institutul pentru o Societate deschisă a lui B.M. a finanţat cu mai multe sute de milioane de dolari opo­zanţii lui Milosevici. Din aceste sume au fost finanţate partide politice, edituri şi mass- medii „independente”. Toate acestea apăreau ca marote ale sistemului de viaţă occidental şi a sistemului democratic, concomitent cu obţinerea unor contracte avantajoase pentru Cartelurile financiare în de­tri­mentul libertăţii adevărate, a democraţiei reale, în avantajul întregii societăţi.

Î.: Care este implicarea lui în Kosovo?
R.: În Kosovo, B.M. a investit cincizeci de milioane de dolari pentru ca să intre în proprietatea complexului minier de la Trepta. Este complexul care deţine mari zăcăminte de metale neferoase, aur, argint, plumb şi alte substanţe minerale, a căror valoare se estimează la cinci miliarde de dolari.

Î.: Deci care a fost reţeta pentru furtul avuţiei naţionale?
R.: Practic, s-a procedat cum s-a procedat cu întreaga Europă de Est: terapia de şoc şi reforme economice. După care, cu colaboratorii cooperanţi, a cumpărat pe bani de nimic adevăratele valori naţionale. B.M. poate fi considerat, pe drept cuvânt, stra­tegul numărul unu a războiului mondial financiar.

Î.: Ce putem să mai spunem la finele acestui interviu?
R.: Nu mai putem să sperăm nimic nou în viitorul actualului sistem economico - financiar. Întrucât nu au fost lichidate cauzele ultimului dezastru economico – financiar, perioada 2008 – 2009, acum suntem în pragul unei noi crize economice.

Î.: Cum vom resimţi viitoarea criză?
R.: Împrumuturi masive cu bani tot mai scumpi, creşterea inflaţiei, tăieri de salarii, închideri de firme, instabilitate politică şi tot ce am trăit, la o scară amplificată, la în­­ceputul acestui secol al „luminilor stinse”.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.