• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Martie , 2018

Dialoguri virtuale / The Black Man-ul economiei

Întrebare: Se cunoaşte rolul jucat de B.M. în finanţarea unor structuri a societăţii civile?!

Răspuns: O.N.G-urile şi fundaţiile finanţate de B.M. sprijină avortul, folosirea drogu­rilor uşoare, reclama destrămării tabuurilor sexuale, proliferarea eutanasiei, toate variantele feminismului, limitarea folosirii armelor individuale, migrarea fără nici o limită a asiaticilor, căsătoria între persoanele de acelaşi sex, multiculturalismul şi cosmopolitismul gregar.

Î.: B.M. s-a implicat şi se implică şi în viaţa politică?
R.: B.M. a finanţat substanţial campania electorală a lui Barack Obama fiind un oaspete des al Casei Albe.
Octogenarul B.M. a declarat public, că ţelul vieţii lui este să scape lumea de Statele Unite ale Americii, ca stat naţional, fiindcă ei sunt  piedica noii ordini mondiale, ordine mai dreaptă şi mai stabilă decât ordinea actuală. 
După părerea lui B.M., pentru ca să se nască o nouă Americă este nevoie de dărâmarea actualei, fiindcă a venit vremea corectării fundamentale a lumii.

Î.: Ce spun despre el criticii actualului sistem financiar monopolist?
R.: Îl prezintă drept prototipul răpitorului financiar globalist. Am amintit deja că în anul 1992 a pus mâna pe un miliard de dolari ca urmare a sabotării politicilor mo­netare. A atacat mecanismul de reglementare a cursului valutar european, adică a European Exchange Rate Mechanism (ERM). A utilizat efectul de levier speculativ de nivel înalt împotriva lirei englezeşti. Prin aceasta a obligat Marea Britanie să-şi devalorizeze moneda naţională şi a destrămat mecanismul european al cursului de schimb.

Î.: Referitor la B.M., în revista  New Statesman se fac câteva referiri?!
R.: Neil Clark a fost acela care în iunie 2003 a documentat în detaliu activitatea de investiţii agresive a lui  B.M., aşa-numitul profet al „societăţii deschise”. 
Din cele prezentate a rezultat că din prăbuşirea financiară a unor ţări din Asia orientală, B.M. a extras un profit de multe miliarde de dolari.

Î.: Acest personaj are un cazier curat?
R.: Un tribunal francez, în anul 2002, s-a pronunţat amendându-l pentru iniţierea de fapte comerciale interzise. Când a fost întrebat, ce părere are despre deranjamentele pro­­vocate, a spus: „Ca participant la piaţă nu trebuie să-mi fac probleme pentru urmările faptelor mele”.
Adevărul este că B.M. a câştigat pe par­cursul anilor miliarde prin activităţi care au păgubit grav milioane de oameni.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.