• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Noiembrie , 2017

Dialoguri virtuale / Banul dezbrăcat

Întrebare: Cum se manifestă filosofia permanentului război?

Răspuns: Să luăm de exemplu, ceea ce se întâmplă acum în ţările occidentale în care cei care au aderat la islam susţin că musulmanul credincios este superior necredincioşilor (adică creştinii), fiindcă Dumnezeul lor, care este creatorul lumii, nu a creat lumea pentru necre­dincioşi ci pentru credincioşi, respectiv pentru islamist. Ei afirmă că tot ce au făcut necredincioşii (europenii) li se cuvine lor. Ei vin aici ca şi proprietari, fiindcă Dumnezeul lor de aceea le-a permis europenilor să facă atâtea lucruri în domeniul ştiinţei şi tehnologiei ca să slujească credincioşilor, adică lor.

Î.: Mi-aţi spus despre un aspect „hazliu” referitor la bătaia femeii?!
R.: Am citit recent că a avut loc un proces dintre un musulman şi soţia lui, în sensul lămuririi faptului că de câte ori poate fi bătută femeia, zilnic sau săptă­mânal, fiindcă şaria nu precizează acest lucru.

Î.: Se cunoaşte susţinerea de către is­lamişti a superiorităţii şariei faţă de legile europene?!
R.: Se afirmă de către islamişti că şaria este superioară sistemului juridic european care se bazează pe cele două percepte: cultura greco – romană şi morala iudeo – creştină. Desigur, în aplicarea acestor percepte pe parcursul istoriei au existat şi exagerări (vezi cucerirea Constantinopolului de către cruciaţi), dar au avut şi rezultate, cum ar fi naş­te­rea liberalismului. Nu este vorba de libe­ralismul actual unde găsim domnia exclusivă a banului. E.F.M. doreşte acest ultim tip de liberalism în care islamul corespunde perfect intenţiilor sale. Pentru ca să poată să se creeze condiţiile pătrunderii mai uşoare a islamului trebuia de spart unitatea creştină. În acest scop a fost creată Şcoala de la Frankfurt, despre care am vorbit într-un alt interviu.  Acolo a fost creat marxismul cultural al cărui ţel a fost  modificarea va­lorile creştine adevărate: cum trebuie de destrămat familia tradiţională. În calea E.F.M. stau statele naţionale, la baza cărora stau familiile tradiţionale, acelea care pot continua firul vieţii şi nu fami­liile homosexuale sau ale lesbienelor. (De altfel, și islamul este duşmanul sta­telor naţionale fiindcă ei se gândesc la construirea unui califat mondial).

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.