• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Ianuarie , 2023

Deputatul AUR Darius Pop, în acțiune

 După sărbătorile de iarnă, AUR Maramureș a revenit „în tranșeele” luptei cu actuala guvernare dar și cu proble­mele importante ale românilor. Deputatul maramureșean, Darius Pop, a avut o activitate intensă. El a participat la acțiunile organizate de partid pentru salvarea pădurilor din România.


„Prin demersul nostru, ne dorim să demonstrăm cum și cât se fură cu adevărat din pădurile României, fără ca instituțiile statului să acționeze! Este nevoie ca toți să luăm atitudine față de jaful din păduri și, într-un final, poate se vor sesiza și cei aflați în fruntea Guvernului și a ministerelor pentru a opri furtul din avuția națională, dar și pentru a găsi metode simple și eficiente de control și pentru aplicarea legii”, a spus Darius Pop.

Au avut loc mai multe proteste. Ultimul protest a fost în Sebeș-Alba. Reprezentanții AUR au identificat mai multe camioane încărcate cu lemne care nu aveau actele sau încărcătura în regulă.
Deputatul maramureșean ne-a explicat că în România dispar săptămânal zeci de hectare de pădure. Garda Forestieră și ISCTR nu au un serviciu de permanență. Astfel, pe parcursul nopților și în weekend, nu pot fi efectuate controale la camioanele care transportă lemne. Mai mult, reprezentanții AUR au trebuit să meargă la sediul Poliției să discute cu comandantul pentru a avea polițiști în teren. De asemenea, au trebuit contactate cele două ministere de care aparțin ISCTR (Ministerul Transporturilor) și Gar­da Forestieră (Ministerul Mediului), pentru ca cele două insti­tuții să participe la acțiunea de control a camioanelor cu lemne.  
„După o luptă de lămurire cu autoritățile statului – Poliție, ISCTR, Garda Forestieră – care a durat mai mult de o oră, de încercări eșuate, am reușit să obținem cântărirea unui camion cu lemne care putea depăși limita maximă admisă pe șosele. Mai bine de o oră pentru a verifica un singur camion ne arată că metodele folosite de către instituțiile statului, în acest caz ISCTR, nu sunt demne de secolul în care trăim. Vremea capului plecat a trecut! Nu vom mai permite batjocura și jaful României!”, a spus deputatul maramureșean AUR.

Dincolo de activitatea în teren pentru a arăta multe din tarele actualei guvernări, Darius Pop a avut și o susținută activitate politică. El este reprezentant regional al AUR în partea de N-V a României și activitatea în cadrul regiunii din Nord-Vest a continuat zilele trecute în Satu Mare pentru deschiderea activității în patru noi organizații locale: Moftin, Târșolț, Vama și Lazuri.
„Am demonstrat tuturor că AUR Satu Mare nu se rezumă la o persoană, ci la o echipă și la un ideal, așa că vă mulțumesc tuturor românilor din regiunea Nord-Vest că ați avut curajul de a vă asuma aderarea la familia AUR! Unirea face puterea!”, a spus deputatul Darius Pop.

Înainte de Satu Mare, Darius Pop a fost la Bistrița.
„Am participat la prima ședință a Comitetului de Conducere AUR Bistrița, unde am făcut cunoștință cu noi membri. În cadrul acestei ședințe, am discutat aspecte referitoare la strategia de campanie pe care o vom aborda până în anul 2024.
De asemenea, am participat la ședința Biroului de Conducere AUR Cluj, unde am realizat, spre bucuria mea, o evoluție în cadrul organizațiilor și a percepției politice. Nu vom renunța la luptă, indiferent de obstacole și volumul de muncă pe care le vom avea!”, a mai spus deputatul maramureșean AUR, Darius Pop.

Nu în ultimul rând, liderul AUR maramureșean a fost în Sălaj pentru a relansa activitatea partidului în județ.
„Am început în forță organizarea în Filiala județeană AUR Sălaj!
După multe restructurări la nivel județean, am fost plăcut surprins să întâlnesc multe organizații vechi care au păstrat credința în cauza AUR, iar acum, în calitate de coordonator regional, voi sta la dispoziția cetățenilor sălăjeni, implicându-mă activ în organizarea județeană”, a spus Darius Pop.




 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.