• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Ianuarie , 2015

„Dar din dar se face rai”!

În data de 18 decembrie 2014, un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială Satulung a desfăşurat o activitate extracurriculară, din cadrul Proiectului de Parteneriat „DAR DIN DAR SE FACE RAI!”

 

Proiectul de parteneriat cu scop caritabil a fost încheiat între Şcoala Gimnazială Satulung şi Casa de Tip Familial Cehov, Baia Mare. În cadrul activităţii, desfăşurate sub genericul „Magia Crăciunului”, grupul de elevi de la şcoală a mers cu colinda, a oferit daruri de Crăciun copiilor din CTF Cehov şi au confecţionat felicitări şi globuri de Crăciun. Activitatea a avut ca scop sensibilizarea grupului de elevi de la Şcoala Gimnazială Satulung cooptaţi în proiect, faţă de suferinţele semenilor lor, încât ei să înţeleagă cât de importantă este sănătatea pentru fiecare persoană, să ştie să o preţuiască şi să conştientizeze necesitatea implicării lor în săvârşirea faptelor bune. S-a urmărit, de asemenea, ca prin această activitate, elevii să înveţe să socializeze şi să transmită bucuria sărbătorilor de Crăciun prin colinde.

 

Coordonatorii proiectului d-na dir. prof. Anca Tălpăşan, prof. Maria-Gabriela Homorodan şi prof. Simona Croitor, împreună cu grupurile de elevi s-au bucurat de momentele minunate petrecute împreună.

 
 

Str. Principală, nr. 172, Finteuşu Mic

437273, Maramureş – România

Tel./ Fax 004.0262.283.240

scoalafinteusumic@yahoo.com.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.