• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 29 Martie , 2016

„Cu gândul la Dumnezeu și mintea la carte…”

Parohia Ortodoxă Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul în parteneriat cu Liceul Emil Racoviță a desfășurat în perioada 15 ianuarie 2016-14 martie 2016 proiectul  intitulat „Cu gândul la Dumnezeu și mintea la carte…” cu ocazia anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox pentru concursul național de creație „Biserica și Școala din sufletul meu” organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisercii Ortodoxe Române, 2016.

 

În perioada propusă spre implementarea proiectului s-au realizat lucrări de către un număr de 17 elevi din grupa de cateheză înscriși în programul național „Hristos împărtășit copiilor” cu ajutorul preotului responsabil de proiect și a profesorilor voluntari din cadrul școlii. Fiecare a contribuit la realizarea lor, au fost active, manifestând mult interes și responsabilitate în ceea ce și-au propus să facă.

 

Pe parcursul celor 3 luni de proiect s-a respectat tema propusă (Biserica și Școala din sufletul meu) abordându-se secțiunile următoare: secțiunea literară, secțiunea artistică, secțiunea multimedia, o prezentare multimedia despre viața în școală și biserică.

 

 

 

Materiale foto reprezentative

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.