• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Noiembrie , 2017

Cosmeticele „être belle”, produse profesioniste

De mai bine de 30 de ani, „être belle” s-a devotat în­grijirii frumuseţii femei­lor din întreaga lume, cu mare succes. „être belle” este reprezentat în aproximativ 60 de ţări.

Pentru „être belle”, ţinta principală e ca întotdeauna să ofere produse de cosme­tică de înaltă calitate şi compatibilitate cu orice tip de piele.
Înainte ca un produs cosmetic să ajungă pe piaţă, acesta este testat în repetate rânduri, prin examinări bacteriene şi teste practice. Ingredientele de cea mai bună calitate şi instrucţiunile de folosire atent formulate întregesc calitatea produselor „être belle”.

Înalta calitate este rezultatul unor ani de cercetare sistematică şi dezvoltare. Luând parte la târguri şi expoziţii de cosmetică, naţionale şi internaţionale, şi prin schimbul internaţional de idei între laboratoare de o deosebită repu­taţie în Europa şi în alte ţări, a păstrat o imagine îndeaproape asupra evenimentelor şi a răspuns rapid la cerinţele pieţii. Principala caracteristica „être belle” este abilitatea de a dezvolta produse inovatoare cu mare succes. Ingre­dientele active noi de cea mai bună ca­litate cu combinaţii unice de minerale, au fost doar primii paşi înspre dezvoltarea unor idei noi de îngrijire.
Produsele „être belle” sunt testate dermatologic, respectă cerinţele farmaceutice, legile CTFA şi INCI, precum şi recomandările internaţionale pentru dezvoltarea şi producţia de produse cosmetice. „être belle” nu testează nici un produs cosmetic pe animale.

„În urmă cu 14 ani, au fost aduse produsele «être belle» în România. Sunt produse din Germania, de o calitate deosebită, şi sunt distribuite în peste 60 de ţări. Aici nu a fost un simplu seminar de prezentare a produselor, a fost un seminar dedicat cunoaşterii tratării tenului persoanelor care suferă sau au suferit de cancer. Persoane care sunt în perioada de chimioterapie sau au terminat tratamentul. Un seminar pentru cunoaşterea cancerului, astfel încât cosmeticienele să cunoască care sunt sensibilităţile pielii şi cu ce produse se poate îngriji un astfel de ten. Noi, fiind cosmeticiene, lucrăm pe partea de piele şi am arătat cum putem să ajutăm pielea, cum putem hidrata pielea în astfel de situaţii. Mai este partea de machiaj corector, am arătat cum se poate înfrumuseţa faţa unei persoane care a avut teribila boală. Aceste tratamente se fac peste tot în Baia Mare, în România, cu produsele «être belle»”, ne-a spus Natalia Stejeran.
„Produsele noastre se găsesc în toate saloanele cosmetice, se pot face aceste tratamente precum cele prezentate astăzi, tratamente pe ten sensibil sau pentru persoane care au trecut printr-un tratament de chimioterapie”, a spus directorul de vânzări, Diana Bizo.

 

 

„Producătorul «être belle», producător german, este numărul unu în Europa pentru cosmetica profesională. Sunt produse de înaltă calitate, din ingrediente naturale, fără coloranţi, fără para­beni, uleiuri mi­nerale, fără conservanţi. Produsele noastre sunt bune pentru orice fel de ten. În Germania sunt 6000 de saloane cosmetice ce folosesc produsele «être belle». În România suntem în creştere! Avem succes! Ca în domeniul auto unde avem Volkswagen şi Mercedes, noi reprezentăm Mercedes în cosmetică”.
Peter Koch, ma­nager general „être belle”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.