• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Aprilie , 2019

Consiliul Județean Maramureș, partener în organizarea evenimentului „50 de ani de învățământ tehnic superior în Baia Mare”

Pregătirea pentru cele trei departamente ale facultății ale specialiștilor în domenii precum Inginerie Indus­trială, Inginerie Meca­ni­că, Inginerie Elec­trică, Inginerie Ener­ge­tică, Inginerie și Management, Inginerie Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Infor­maționale, Calculatoare și Tehnologia Informației, Meca­tronică și Robotică, Inginerie Minieră, Ingineria Procesării Materialelor, Ingineria Valorificării Deșeurilor până la nivel de doctorat nu este întâm­plătoare, aceasta venind în întâmpinarea cerințelor actuale existente pe piața forței de muncă.
Evenimentul „50 de ani de învățământ tehnic superior în Baia Mare” repre­zintă un moment de bilanț al modului în care facultatea a contribuit la pregătirea resursei umane la nivelul județului și nu numai, a celor peste 40.000 de studenți care au acoperit locuri de muncă în economie, industrie, învățământ, cultură atât în Mara­mureș, cât și în județele li­mitrofe sau în țară și străinătate. În acest sens, reprezentanții Facultății de Inginerie s-au adresat executivului Consiliului Județean Maramureș, iar în ședința ordinară care a avut loc la finalul lunii martie, președintele Gabriel Zetea a propus plenului aprobarea acordului de cooperare și susținerea acestui eveniment cu suma de 45.000 de lei. La ședință a fost invitat și decanul Facul­tății de Inginerie, prof. univ. dr. ing. Nicolae Ungureanu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.