• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Martie , 2019

Consiliul Județean Maramureș a transmis aprecieri organizatorilor și participanților la cea de-a XVI-a ediție a MaraMedica

Joi, 28 februarie, a avut loc deschiderea oficială a celei de a XVI-a ediții a manifestărilor științifice medicale din cadrul expoziției MaraMedica 2019. La deschidere au participat oficialități din Ministerul Sănătății, reprezentanți din domeniul medical, oficialități locale
și județene, nenumărați expozanți de produse medicale.

 

Instituția Consiliului Județean Mara­mureș a fost reprezentată de vicepre­ședintele Ioan Doru Dăncuș. În mesajul său, reprezentantul executivului CJ Maramureș declarat că se bucură să vadă, în aceste zile, atât de mulți oameni preocupați de profesia lor, care încearcă prin diverse metode să se perfecționeze și să crească nivelul calitativ în domeniul în care activează.
„Cu toții sunt demni și vrednici de jurământul pe care l-au făcut și, din acest motiv am ținut să îi felicit, în numele Consiliului Județean, pentru această inițiativă derulată în parteneriat cu o altă instituție de profe­sioniști, respectiv Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Consider că este important ca între instituțiile maramureșene să existe relații de bună colaborare, care aduc un plus valoare tuturor celor implicați. Administrația județeană, care are în subordine două unități de elită din domeniul medical, face tot ce este necesar pentru ca actual sanitar să nu aibă de suferit. În acest sens, Consi­liul Județean Maramureș a adoptat, la ultima ședință a lunii februarie, două hotărâri extrem de importante pentru Spitalul Județean de Urgență «Dr. Constantin Opriș» Baia Mare și pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, prin care aleșii județeni și-au dat acordul ca aceste unități medicale să poată acorda sti­mulente financiare unor categorii de personal care nu au beneficiat de măririle salariale acordate în domeniul sanitar.
Administrația județeană încearcă, prin mecanismele pe care le are la dispoziție, să aducă un plus valoare întregului act medical la nivelul județului Maramureș și face toate demersurile necesare în vederea creș­terii satisfacției actului medical pentru pacienți. Investițiile în sistemul de sănătate și în cei care activează în acest domeniu sunt un obiectiv important, care ne poate însănătoși ca și societate, atât la propriu, cât și la figurat. Îi asigur pe toți reprezentanții din sănătate aflați în subordinea Consiliului Județean Ma­ra­mureș de faptul că, parteneria­tul încheiat cu administrația jude­țeană este unul corect și onest. La final, am transmis sincere felicitări organizatorilor, Colegiul Medicilor și Camera de Comerț și Industrie Maramureș, dar și mult succes par­ticipanților, cu mențiunea că aș­teptăm cu nerăbdare să aniversăm majoratul acestui eveniment emblematic”, a declarat vicepre­ședin­tele Consiliului Județean Ma­­ra­­mu­reș, Ioan Doru Dăncuș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.