• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Decembrie , 2018

Consiliul Județean Maramureș a alocat 1,2 milioane de lei pentru dotări la Aeroportul Internațional „Maramureș”

Dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței amintim stabilirea taxelor și tarifelor locale pentru anul 2019, stabilirea preţurilor medii ale produselor agricole pentru anul fiscal 2019 dar și validarea rectificării bugetului județului pe anul 2018 și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Maramureş pe anul în curs. Aleșii județeni au votat și pentru rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2018 la Regia Auto­nomă Aeroportul Internațional „Mara­mureș”, pentru încheierea unui acord de cooperare cu Asociația Social – Cul­tural - Creștină eCreator în vederea reali­zării în comun a proiectului „Mara­mureșul și unirea minorităților”, dar și pentru încheierea unui Acord de coo­perare în vederea realizării evenimentului cultural-tradiţional „Crăciun în Maramureș”.
Un alt proiect de hotărâre care a primit votul consilierilor județeni a fost cel privind aprobarea unor măsuri de susținere a Programului cultural prioritar al Consiliului Judeţean Maramureş pe anul 2018. S-a votat și pentru aprobarea contribuţiei Consiliului Judeţean Maramureş la diferite acţiuni finanţate din rezerva bugetară, dar și pentru aprobarea promovării în parteneriat a proiectului „TRAD&NOVA”, în cadrul programului Europa Creativă subprogramul Cultură.

Alte hotărâri au vizat aprobarea acordului de parteneriat cu Autoritatea Na­țională pentru protecția Drepturilor Copilului și Adopție și a contribuției proprii în vederea implementării Pro­iectului TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, un proiect privind repartizarea sumelor reprezentând forme de sprijin pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România dar și aprobarea licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale pentru elevi și angajați.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a arătat mulțumit de faptul că, instituţia pe care o conduce a reușit să aloce o nouă sumă de 1,2 milioane de lei pentru dotări la Aeroportul Internațional „Maramureș”.

 

 

„Mă bucur că am reușit să acordăm încă o sumă consistentă Aeroportului Inter­național Maramureș, aceasta fiind a a treia alocare din resursele proprii, doar în acest an. Cu toții ne dorim să avem un aeroport performant și modern, iar în cursul anul 2019 ne-am propus să facem toate eforturile necesare pentru a achiziționa și restul de echipamente necesare. Nu în ultimul rând, doresc să îl felicit pe directorul Aeroportului, Dorin Buda, pentru faptul că a reușit să aducă, din vara anului 2019, a treia cursă charter către Antalya, care va zbura din Maramureș”.
Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.