• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Decembrie , 2017

Coltu’ meu / Lovit în plex de inspiraţie

În faţa calculatorului, mă pregăteam să mai scriu o rubricuţă pentru minunatul nostru săptămânal. Privind foaia albă, la ora 5 şi 14 minute, eram convins că voi aborda un subiect de actualitate (tot timpul), gunoaiele menajere şi Drusalul nostru cel de toate zilele. Nu eram foarte mulţumit, aşa că trăgeam de timp, îmi aranjam stiloul invizibil în port-stilou, nete­zeam colţurile foii albe ce nu se vedeau şi tot aşa. Dacă aş mai fi fumat, cred că scrumiera (am o scrumieră la care ţin foarte mult, în forma unei pipe mari, din lemn de mahon) ar fi fost plină de chiştoace. Şi când mă pregăteam eroic să apăs tasta D am fost lovit de inspiraţie direct în plex. Cu respiraţia tăiată de lovitura fulgerătoare am deschis mail-ul meu şi am văzut anunţul Consiliului Judeţean cu alocarea a 25 de milioane de lei pentru lucrările de la Aeroport.
Am lăsat Drusalul şi minunatele lor servicii şi am savurat ştirea. Nu ascund că am fost tot timpul conectat la subiect deoarece îmi doresc ca şi la noi să circule avioane din alea mari de prin toată lumea adunate.

Coincidenţa e că acest subiect a fost abordat de liberali în conferinţa lor de acu câteva zile. Anunţau apocalipsa din cauză de lipsă de bani.
Şi coincidenţa merge mai departe.
Şi când au fost alocaţi ceilalţi bani, cele 15 milioane, mai înspre vară, dacă nu mă înşel, de asemenea libe­ralii au reclamat că nu se acordă fonduri, că ne vom împrumuta şi ne vom îneca în datorii. Imediat au venit bani, după această opinie liberală, aşa cum s-a întâmplat şi acum. Ei au punctat, iar 25 de milioane au venit.
Poate asta ar fi reţeta de succes. Li­be­ralii se plâng că nu vin banii, în con­ti­nuare, pentru lucrările care au mai rămas, iar punguţa bugetară, de la Bu­cu­­reşti, îşi deschide băierile că­tre noi.
Chiar dacă mai sunt de executat lucrările de modernizare a terminalului de la aerogară şi probabil alte lucrări, acum putem spune cu certitudine că este un drum fără întoarcere, modernizarea Aeroportului. Înapoi nu mai putem merge, doar înainte!   

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.